Oğlum var, küçük, tekrar evlenirsin diyorlar. Bir yanım kimseye güvenmiyor hem de çocuğum var, onun hayatını mahvedermişim gibi. Bir yanım da bir yol arkadaşı olabilir mi acaba diyor. 27 yaşındayım.
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oğlum var, küçük, tekrar evlenirsin diyorlar. Bir yanım kimseye güvenmiyor hem de çocuğum var, onun hayatını mahvedermişim gibi. Bir yanım da bir yol arkadaşı olabilir mi acaba diyor. 27 yaşındayım.
27 yaşında olman ve oğlunun olması yeniden evlenmene engel değil ama sırf çevrendekiler tekrar evlen demiş diye böyle bir karar vermek de doğru olmaz bence çocuğunun hayatını asıl etkileyen şey senin evlenmen değil nasıl bir insanla evlendiğin ve o kişinin oğluna nasıl davrandığı olur doğru insanla kurulan sakin ve güvenli bir yuva çocuğa zarar vermek yerine iyi bile gelebilir ama sırf yalnız kalmamak için aceleyle yapılan bir evlilik hem seni hem çocuğunu yorabilir kimseye güvenemiyorum demen de anlaşılır çünkü artık sadece kendin için değil oğlun için de seçim yapıyorsun bu yüzden biri hayatına girdiğinde hemen evlilik düşünmek yerine zaman içinde nasıl biri olduğunu davranışlarını öfkesini sorumluluk anlayışını ve çocuğuna yaklaşımını görmek daha önemli yol arkadaşı istemen de çok normal insanın yanında sevdiği güvendiği birinin olmasını istemesi bencillik değil sadece oğlunun huzurunu kendi yalnızlığının önüne koyarak acele etmeden karar vermen en sağlıklısı olur.
Oğlunun hayatının etkilenecek durumu var mı, bilemem. İyi ya da kötü de olabilir çünkü bu evlendiğin kişiye göre ve babasıyla olan ilişkisine göre değişir. Ama kimse yalnız kalmak için dünyaya gelmiyor ya bence düzgün, seni çocuğunu seven biri olduktan sonra neden mantıksız olsun
Evvela kimseye güvenmiyorum Saçmalama kenara bırakacaksın sonra da Ciğeri beş para etmez sokak iti tiplerinin akıl vermesini elinin tersiyle iteceksin ve oturup düşüneceksin karşına kalbini ısındığı birisi çıkarsa evleneceksin Bu kadar basit
Çocuk olunca ne yazık ki ilk evlilik gibi aşık oldum hadi evleneyim diyemiyor insan
Aşık olduğun ile evleneceksin demedim hatun kalbinin ısındığı ile evleneceksin dedim aşık olmanın üç günlük ömrü var kalbinin ısındı ile evlenirsen bir ömürlük huzurun var
Maddi anlamda zorunluluğun yoksa asla evlenme. Kendin hayatını yaşa biriyle sevgili ol ama evlenip kendini bağlama. Hem çocuğuna hem kendine farklı bir psikoloji yaratma
Bir evim var birde iyi kötü arabam şu an 55 bin maaş alıyorum ama çok şükür yeter ailem arkamda
Olur dimi huzursuz o her şeyden daha önemli
Sevgili genç anne, hissettiğin bu karmaşa ve koruma içgüdüsü çok doğal 🌿 Oğlunun geleceğini düşünmen senin ne kadar sorumlu bir anne olduğunu gösteriyor. Ancak doğru bir insanla, doğru zamanda kurulan bir yuva çocuğunun hayatını mahvetmez; aksine ona sevgi dolu bir aile ortamı sunabilir. Önceliğin her zaman güven ve çocuğunla kurulacak sağlıklı bağ olmalı 🌸 Şahsen ben evliliğe ve yol arkadaşlığına inanan biriyim 💛 Çocuğunun bu değişime hazır olup olmadığını nasıl gözlemliyorsun?
Cevap
15Cevap
bence çocuk varken evlilik işi tamamen doğru insanı bulmaya bakıyor oğlunun hayatını mahvetmezsin ama yanlış biri girerse eve o zaman sıkıntı olur acele etme hayat arkadaşı aramak normal ama önce çocuğun huzuru önemli
Evlene bilirsin ama evlencegın kişiyi iyi seçmelisin çoçugun için seviyorum diye evlenmek degılde bana ve çoçuguna bakarmı sahip çıkarmı diye evlen
Bu devırde kimse kimseye sahip cıkmaz
Evlilik matah bir halt olsaydı, boşanmazdın. Aynı hataya tekrar düşmeye çalışmak neyin kafası Münevver, yaşa aşkını ilişkini, evlilik ne
İlk evliliğim hamileyken aldatıldım ve boşandım benim suçum yoktu ikincisini kimsenin derdini çekmek istemiyorum ama bazen haftasonları mesela herkes eşiyle gezıyor insan bazen özeniyor
Nasıl ya herkes mi aldatır
O zaman herkes boşanır
ben doğru bulmuyorum ama bilemeyiz. asıl soru o kadar güvenecek adam var mı? üvey baba dediğinin güzel bi ünü yok biliyorsundur
Kesinlikleee
Rabbim ne takdir ederse o şimdi bunu düşünme hayatınıza odaklan zaman nasılsa her şeyi yerli yerine koyuyor hakkında hayırlısı olsun
Düzgün bir insan bulursan çok ta güzel olur. Belki kardeş te olur. Ama adamı iyi seçmelisin.
Ay yok çocuk istemem bir tane yeter bakamam da zaten insanlar 2-3 nasıl doğuruyor takdir ediyorum
Nasip kısmet belki bulacagin adam ister.
Karşındaki kişi o güveni verirse nedne olmasın
İnşaallah iyi birini bulursan evlen ama acele etme iyice tani
Kesinlikle etkiler bence yapma bunu oğlun kaç yaşında bu da önemli ama hata olur FB olarak takılman daha mantıklı
3 yasında ne gibi hata açıklar mısınız
yaşın genç, hayatını kısıtlamamaya çalışabilirsin
Çocuk kaç yaşında
Oğlunun anlaştığı biri olursa iyi
Evlenme
Dikkat etmelisin
Korkuyorum
Aman diyim, ortalik yamyam dolu elli tane yalan dolanla iş yürütüyorlar
Yaşı kaç oğlanın
Hayır
Oğlun kaç yaşında
3