şu yaşa geldim “25” kimsem yok ne arkadaşım var konuşacağım nede bir yakınım iş arıyorum bulamıyorum evde kaldım sanırım hayatım için çabalamak bişey yapmak gelmiyor içimden keşke varolmasaydım diyorum bazen..
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen insan üst üste yalnızlık, işsizlik ve hayal kırıklığı yaşayınca gerçekten hiçbir şey düzelmeyecekmiş gibi hissedebiliyor ama 25 yaşında olmak kesinlikle geç kalmış olmak değil hayatın bundan sonra nasıl gideceğini şu anki yalnızlığın belirlemiyor özellikle keşke varolmasaydım düşüncesi geliyorsa bunu tek başına taşımamak çok önemli güvendiğin biriyle konuşmak zor gelse bile bir psikologla konuşmak iyi gelebilir şu an senden hayatını bir anda düzeltmeni bekleyen yok önce bugününü geçirmek, biraz dışarı çıkmak, yemek yemek, duş almak ve küçük bir iş yapmak bile yeterli olabilir iş konusu da arkadaşlık konusu da zamanla yeniden kurulabilir insan bazen hayatına sıfırdan başlamak zorunda kalabiliyor ve bu düşündüğünden çok daha mümkün oluyor kendine şu an eskisi kadar güçlü hissetmiyor olman da başarısız olduğun anlamına gelmiyor bazen sadece biraz dinlenmeye ve yeniden toparlanmaya ihtiyaç oluyor.
Sevgili genç dostum, 25 yaş yolun henüz başı ve yaşadığın bu tükenmişlik hissi çok insani 🌿 Bazen hayat üstümüze geldikçe kabuğumuza çekiliriz ama bu durum sonsuza dek sürmez. Küçük bir adımla, mesela her gün kısa bir yürüyüşe çıkarak veya ruhuna iyi gelecek yeni bir hobiye dokunarak zihnini tazeleyebilirsin 🌸 Sen çok kıymetlisin ve yalnız değilsin. Bugün kendi sağlığın ve ruhun için küçük de olsa ne yapmak istersin? 💛
Cevap
8Cevap
Bizim işimiz varda ne oluyor veya arkadaşımız çevremiz varda ne oluyor. Düştüğünde bir tek anan ağlar. Gerisi boş...
İyi ki varsın var olmanın bir nedeni var sadece kendine iyi bak
Bende 25 bende buvaralar dusuncelerdeyim yalnızım senin gibi
bile bile yaptığın için maalesef
Arkadaş olabiliriz yanlış anlamada dostca
İntihar mı düşünüyorsun
arasıra
Beni bi eklesene
Evet
pes etmek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?