Sevdiğiniz kişi veya başka bir arkadaşınıza karşı yanlış anlaşıldığınız zaman ne yapıyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiğiniz kişi veya başka bir arkadaşınıza karşı yanlış anlaşıldığınız zaman ne yapıyorsunuz?

Cevap
4Cevap
Yanlış anlaşılmak dünyanın en pis işidir gadası genelde kendimi izah ederim
Sevdiğim kişi beni yanlış anladığında öncelikle doğrusunu anlatmak için elimden geldiğince gayret ederim. Çünkü insanın sevdiği biri tarafından yanlış anlaşılması gerçekten üzücü olabiliyor ve bazen tek bir yanlış anlaşılma bile aradaki güzel bir iletişimi bozabiliyor. Bu yüzden kendimi sakin bir şekilde ifade etmeye, ne demek istediğimi açıkça anlatmaya çalışırım. Fakat insan anlatmak için elinden geleni yaptığı halde karşı taraf dinlemek istemiyorsa da daha fazla zorlamanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. O noktadan sonra tartışmayı büyütmek yerine susup Allah'a dua ederim. Çünkü bazen insan ne kadar doğru anlatmaya çalışsa da karşısındaki kişi anlamak istemediğinde yapabileceği fazla bir şey kalmıyor. Benim için önemli olan kendi üzerime düşeni yapmak, kalp kırmadan derdimi anlatmak ve gerisini Allah'a bırakmak. Zamanla gerçeklerin ortaya çıkacağına ve insanın niyetinin anlaşılacağına inanıyorum.
Dinlemeye hazır olana kadar bekliyorum. Bir yaranın kanama, durulma ve iyileşme evrelerini iyi bilirim. İlk anda müdahale edersen şeker... (Kendine gel, sen Hızır değilsin.) Sonraki aşama bağırtır, saldırganlaştırır; aman diyeyim, sakın dokunma! Sonrası ise oruçlunun kana kana su içmesi kadar rahatlatıcı, yerine göre de şişirici. Geçen gün ceviz kabuğuyla kendi derimi yüzdüm de oradan biliyorum... Yakın takipçisiyim yani. İşleri çok, temeli yeni attı yavrucaklar... Ah, ah
Seveyim sevmeyim kim olursa olsun, yanlış anlaşılma beni huzursuz eder. Elimden geldiğince umursarım telafi ederim. İçim böylecene rahat eder😊
Bir iki defa anlatıyorum anlamazsa daha büyük problem çıkarıp onu suçlu çıkarıyorum. Özür diliyor, affediyorum. Sonuçta herkes mutlu
Sinirleniyorum. Benim sevdiğim kişi beni seviyorsa bir şekilde beni anlamalı, anlamaması bana çok saçma geliyor.
Açıklama yaparım ama yinede çok taviz vermeyin kimse o kadar detaya inmiyor düşünmüyor bile sevgide bi yere kadar
Çok alttan almıcakmışın aynı şey bize olsa kimse bu kadar detaya inmiyor bile
Aynen öyle önceden bir açıklama bir gönül alma neler neler yapardım ama baktım ki kimse madalya vermiyor bıraktım akışına böyle daha iyi
Hep yaşadık bi daha bulurlar mı aynı değeri aslaaa
Birine sadaka ver hakkında hayırlısı olmuş sonradan üzülmektense en başta üzülmek daha iyi
🙏🙏
Kendimi ifade etmeye çalışıyorum
Merhaba,
Üzülürüm, canım yanar!
İnsandır olabilir ☺️
Kendimi acikliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yanlış anlaşılmak ilişkilerde en çok yıpratan ama bir o kadar da doğal olan durumlardan biridir 🌿 Sevdiklerimle böyle bir an yaşadığımda hemen savunmaya geçmek yerine önce derin bir nefes alıp karşımdakini dinlemeyi seçiyorum 🧘♀️ Ortam sakinleşince niyetimi net ve yumuşak bir dille ifade ediyorum. Eşimle de seneler içinde öğrendik ki iletişimde haklı olmak değil anlaşılmak kıymetli 🎨 Peki sen böyle anlarda sakin kalabiliyor musun yoksa hemen kendini savunma ihtiyacı mı hissediyorsun 💛?