Sevdiğin biri tarafından cok yanlış anlaşılmak, yaftalanmak?

İs yerinden tanışıyoruz.3 ay bir tanışma dönemi ardından birbirimize açıldık ve sevgili olduk. Disarda arkadaş ortamında 4 5 , kez baş başa da yemeğe gittik 3 kez. Ailem cok titriyor üstüme çocukluğumdan beri hep fazla korumacı olmuslardir. Halimden tavrımdan da anladilar gibi biraz bir buluşma teklifini reddettim ama feci şekilde hastaydım yatağa düştüm zaten ondsn sonraki gün demediğini bırakmadi. Vefasizligim mi kalmadi, bencilligim mi durumu cok zor toparladım. Birden bire dışarda bulusmak istedi ben yine gelemeyeceğimi söyledim orada film koptu yine soğukluğa gitti mesele yine alttan aldım. Ama artık bende de film koptu karşımdaki insan şımarıklık yaptığımı düşünüyor ama ben bunu yapmıyorum asla inandıramıyorum. Her gun görüşmek gibi bir imkanım yok. Ailemi pirelendiriip üstümdeki baskıyi katlamak istemiyorum. Ama karşındaki şımarık olduğumu düşünmekten vazgeçmiyor. Anlaşilamamanin cehennemi içindeyim her gun de yuz yuzr bakıyoruz kötü bir durum. Şeytan al basını git bambaşka hayat kur diyor icimdeki isyan uyanıyor. Siz olsanız napardiniz?

Sevdiğin biri tarafından cok yanlış anlaşılmak, yaftalanmak?