20 gü

Kardeşim babama saldırdı, sürekli kavga ediyoruz; bu toksik aile ortamında ne yapmalıyım?

Ben 31, kardeşim 28 yaşında, çocuk değiliz. Ben 1 yıldır oturma odasında uyuyorum, odaya sadece giyinmeye odasında alıştı bu duruma. Neyse tırnak makasını bulamamış, iftira atıyor bana, ondan tartıştık. Sonra bana çok pissin, yatağının dağınıklığına bak diyor, yatakta katlanmış nevresim falan var sadece ve kendisi bu zamana kadar eline süpürge almışlığı yok o derece. O da 2 yıldır bir yerde çalışıyor, onun dışında bir sürü yere gir çık yaptı. Bana diyor ki kovdular seni canım gibi belden aşağı şeyler, ben de yastığımı aldım odamda yatacağım dedim. Artık çığlık çığlığa, gece 1 buçuk, almadı beni odama. Babam kalktı, işten gelmiş adam uykusundan, haliyle sinirlendi, onu ittirdi. Babama saldırdı, adamı yere düşürdü, yüzünü cırmaladı. Bir insan babasına nasıl vurur ve babam sakin bir insan, o çocuğu dedi adama. Zaten canım diyor her zaman. Ya bir çıkar yol gösterin, sinirlerim bozuldu.

Kardeşim babama saldırdı, sürekli kavga ediyoruz; bu toksik aile ortamında ne yapmalıyım?