Babam erkek kardeşime bağırıyor sürekli ve bu durum kardeşimin psikolojisini bozuyor. Ne Yapmalıyım?

Kardeşim bu yıl liseye başladı 14 yaşında. Babam da yaşlı bir adam 68 yaşında fakat yaşına rağmen çok küfürlü konusuyor annem ben ve kardeşimle. Ve özellikle de bu yıl kardeşimin üzerine çok gitti bazen dövüyor bazen çok ağır küfürler ediyor. Onun yüzünden kardeşim asosyal oldu iyice. Eve misafir gelince odasına giriyor çıkmıyor. Bilgisayrindan oyun oynuyor. Birisi yüzüne bakınca yüzünü kapatıyor. Ve geçen yıllara göre çok zayıfladı. Annem de sinirli bir kadın ve pek yemek de yapamıyor. Kardeşime ben yapıyorum yedirmek için. Ayrica okula da gitmiyor utanıyorum diyor. Babam sürekli Onun bunun yanında aşağılıyor şu yüzüne şu çırpı bacağının haline bak dal gibi kalmışsın diyor. Gercekten çok üzülüyorum. Bir defa da psikiyatriste götürdüler odasından çıkmıyor bilgisyara bakıyor diye. Şimdi herkes böyle diyorum dinlemiyorlar beni.
Babam erkek kardeşime bağırıyor sürekli ve bu durum kardeşimin psikolojisini bozuyor. Ne Yapmalıyım?