Kardeşim beni deli ediyor ne yapmalıyım?

şimdi benim 14 yaşında erkek bir kardeşim var annem bu çocuğu aşırı şımartmış ve ergen haliyle annem ders çalıştırmam için beni tenbihledi bende güzel bir dille abim kalk ders çalış dedim tamam abi diyerek yolladı beni 10 dk sonra gelip abi dersim bitti mola vericem dedi bende dedim git düzgün ders çalış sonra gittim elinde telefon karı kızla mesajlaşıyor napiosun diyorum yemek yiyicem diyor ama telefonda karı kızla konuşuyor neyse ben deli oldum sürekli yalan ve sorumsuz olduğu için annem o sırada evde değil ben buna güzel güzel beni oyalama git ders çalış dedikçe beni başından sağmaya çalışıyordu sonra annemi aradı. Kadına yalan yanlış anlatıp bana karşı doldurdu gözüme baka baka yalan konuşuyordu bu böyle yaparak beni kışkırtıp dayak yiyip annemle birbirimize düşürdü ve sürekli olarak gücünün bana yeteceğini düşünüp bana vuruyor daha sinirleniyorum daha çok dövüyorum annem bu durumu duyunca iyice sinir oldu şimdi telefonlarımı açmıyor açıncada hakaret ediyor bana ben şimdi bu çocuğa ne yapayım annemle normalde aram mükemmeldir ama bu çocuk her zaman annemle aramı mahvediyor düzgün bir dille konuşsamda birkaç saat sonra beni kışkırtıp deli etmeye devam ediyor güzel dilden anlamıyor

Kardeşim beni deli ediyor ne yapmalıyım?