Eşim vefat etti ömür boyu yalnız yaşamak istemek zor olur mu
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zor olma ihtimali de var belki daha iyi olma ihtimali de.
Bu hem sana hemde karşına çıkacak kişiye bağlı
Kimi sana destek olur kimi köstek
Sen belki kendi kendine daha güçlü olursun
Ne durumda olduğuna ve sonuçların ne olacağına durumuna bakıp karar vermek gerek
Seçici olacaksın işin içinde çocuk var
Eğer biri ile olacaksan çok dikkat edeceksin
başın sağ olsun, büyük bir acı yaşamışsın. hayatını çocuklarına adamak hata değil ama tamamen yalnızlığa mahkum etmek kendini yıpratır, zamanla belki daha sosyal olabilirsin ama bu tamamen senin tercihin.
Dostlar sağolsun
Zorlukları çok olur işin varsa başarabilirsin ayakta durabiliyorsan yaşarsın karşına biri çıkar düşüncelerin değişebilir çocukların kaç yaşında ama zorlukları çok olur
12-15 yaşlarında
Çalıyorum
Çalışıyorum pardon
Evet olmuştu
Maddi olarak sıkıntıda misin
Evet sıkın dayım biraz
İş bakıyor musun
Çalışıyorum
İş ortamin nasıl
Günlük iş yapıyorum merdiven yıkama
Düzenli bı iş Bulsan
Birini almalısın hayatına 2 yönden de
Başın sağ olsun, kaybın için çok üzgünüm 🌸 Kalbinin şu an dinlenmeye, iyileşmeye ihtiyacı olması çok doğal. Hayatına birini alıp almamak tamamen senin hazır hissetmenle ilgili bir tercih, asla bir hata değil 🌿 Çocuklarınla kurduğun o güvenli yuva şu an sana güç veriyor 🏡 Kalbini zorlamak yerine kendi akışına bırakmak en doğrusu 💛 Şimdilik sadece kendinize odaklanmak ruhuna nasıl geliyor? 🧘♀️
Cevap
54Cevap
Eşine sadık kal öküz ölünce ortaklık bitiyor mu? (laf öyle benzetme)
İlla se x yapmak zorundamisin erkek olmadan yaşayamıyormusunuz... benim rahmetli babaannem dedemi 40 yasinda kaybetmiş 8 çocukla evlenmemiş bir gün sordum niye evlenmedin diye ayıp ayıp deyip susturdu beni... ahhh eski kadınlar siz onların tirnaği bile olamassiniz da neyse... simdikiler erkek diye ölüyor erkek olsun yeter ki size yazık
Ben ölmüyorum çocuklarımı çok seviyorum sadece sordum ne var bunda
Gerek var mı sence evlenmeye kendini cocuklarına ver... evlendiğin kisi ya sapık cikarsa ya cocuklwrini döverse ne yapacaksin o zman en önemlisi ölen eşine ihanet edersin kemikleri sızlar adamın ahirette bir araya gelemessiniz çünkü sen baskasiyla evlenmiş olacaksin mantikli düşün
Hata ediyorsun
Çünkü ölenle ölünmez. Hayat devam ediyor. Ayrıca sen bir annesin. Çocuklarıni da düşünerek yanlış bir seçim yapacagini hiç sanmıyorum
Fakat insanların güvenilmez olduğunu düşünmeyi bırakın. Çünkü insanların güvenilmez olduğunu düşünürseniz, size hep güvenilmez insanlar çıkarır hayat
En doğru kararı hem kendiniz, hemde çocuklar için vereceğinize eminim. sizde ilk önce Allaha sonra kendinize güvenin.
Evlensen bile çocuklarına yabancı bir erkek olacak bekarlık zor evet ama üvey baba daha zor çocuklar için
Bundan korkuyorum çocuklarımın üzülmesini istemiyorum bu devirde kimseye güven olmaz
Çalışıyor musunuz yaşınız kaç çocuklar kaç yaşında
Çalışıyorum 33-12-14
Şimdi her türlü herşeyin zorluğu var muhakkak ama üstesinden gelirsin inşallah maşallah çocuklar da biraz büyümüş sana yardımcı olurlar. Ama hayatına birini alabilirsin kendini kısıtlama bu konuda çünkü yanlızlık Allaha mahsus
Haklısınız
Kendinize dikkat edin
Sizde dikkat edin
Sağ olsun
Belirli bir süre geçtikten sonra tabii ki hayatında birini alabilirsin çocukların yaşı kaç bilmiyorum çocuklarınla konuşarak bu durumu anlatabilirsin onlar da sana saygı duymalı
Yani bunu her kadın yapamaz yalnız yaşamak zordur ileride çocuklar evlenince sıkıntı yaşayabilirsin tabii bazı ihtiyaçlarım var onlar da düşünmek lazım
Eşinin ailesi arkandaysa sorun yok kanka. Çocuklar daha küçük. Elin adamı ile aynı eve sokma bence.
bu senin ekonomik özgürlüğüne bağlı, eşine olan sadakatine bağlı yoksa koca bulunacak bir şey el oğlu hani öldü diye ölünmüyor görüyoruz
Zor olur evet. Çocuklar olmasa olurdu da çocuklarla olmaz gibi. Elin adamini baba diye kabul ettirmek …..
Maddi anlam da sıkıntın yoksa, şu an en doğru şekilde devam ediyorsun. Baktin erkeksizlik çok mu zorladı, bul birini arada bulus.
Senin verebileceğin bir karar bu fikir vermek aynı durumu yaşamadan anlamsız olur. İnsansın sonuçta güveneceğin biri olması zor bir durum
Çocuklarının yaşını bilmiyorum. Çocuklarının psikolojik durumuna göre özellikle erkek çocuk var ise ona göre tercihini yap derim. Eğer ki. Maddi durumun iyi ise cidden kafanın sardı birini iste.
Çocukların için en doğru karari verecek olan yine sensin fakat seninde kendin icin ayri bir dünyanin da var olduğunu unutma. Ve bunu da sakin unutma sen ne kadar iyi olursan çocuklarına da o kadar çok faydan olur.
Neden zor olsun? Hayatta kolay bir şey mi var haaa
Yanlızlık zor isteklerin var onlara karşı koymak daha da zor
dini nikah yap uygun olgun düzgün biryle ve ihtiycını gör.
çocuklarınla aynı evde yaşama ara ara istedikçe adamın evinde görüş maddi mmanevisana destekte olsun. çocukların büyüyünce yanına da geçersin.
Bence alma bende üvey baba ile büyüdüm tamam allah razı olsun iyi baktı bana ama şu an haksızlığa uğruyorım insan yaşlanınca mal mülk sevdası olur ya kendi paramla aldığım evi onların üzerine yaptım diye ben suçlu oldum hakkım yeniyor bence evlenme bacım
Yani seninde ihtiyacın olacak ama bu kendine eziyet
Cok zor bi olay ama. Hemen cözemezsin bu düğümü vicdanı
hayır sadık kalman iyi bir şey Allah kolaylık versin
Amin
Çok sürmez yaş evresi../ her yara soğur..
Hayat devam ediyor ve edecek
Bu yüz yılda bir kaç yıl sürer ölüm acısı..
Uyumlu biri cikmazsa hayatini daha mahfedeer
Bence doğru olan bu maddi durumun nasıl?
Maddi zorluklar çekiyorum maalesef
Benimde baba vefat etriğinde 15 yaşında idim annemde hayatına kimseyi almadan bugıne kadar geldik
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Evlenmene gerek yok arada bir rahatlasan yeterli birisiyle
Senin tercihin tabi ki saygı duymak gerekiyor
Yaşadığın yer doğu mu batı mı?
Doğu tarafı
Çevre baskısı yoğun olur dul olunca
Geçim sıkıntısı var mı?
Biraz v evet
Yaşın ve çocukların yaşı ne
33 yaşındayım 13-15
Uygun birini bulup evlen derim.
Uygun biri yok menfaatci olmuş toplum