Var mı öyle biri 😌 derdinizi, mutluluğunuzu dinleyen, konuştuğunuz biri, birileri
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence var tabii. İnsan her ne kadar kendi başının çaresine bakmayı öğrense de bazı şeyleri paylaşmak istediği, aklına ilk gelen birinin olması güzel bir duygu. Benim için de derdim olduğunda ya da güzel bir şey yaşadığımda anlatmak istediğim insanlar var. Her şeyi herkese anlatmak yerine gerçekten güvendiğim ve beni yargılamadan dinleyeceğini bildiğim biriyle konuşmayı daha doğru buluyorum. Bazen çözüm aramaktan çok, sadece karşındaki insanın seni gerçekten dinlemesi bile yetiyor. Mutluluğunu paylaşınca da daha güzel hale geliyor.
İnsanın zihnini ve ruhunu hiç çekinmeden açabileceği birinin varlığı şu hayattaki en büyük zenginliklerden biri 🌿 Yıllar içinde anladım ki insanı gerçekten duyan, yargılamadan dinleyen bir eş ya da dost ruhun en güvenli limanı oluyor 🏡 Benim için bu kişi genelde eşim ya da kalbimi en yalın haliyle açabildiğim dostlarım oluyor 🎨 Peki senin için durum nasıl, bir şey olduğunda kapısını ilk çaldığın kişi kim oluyor 🌸
Cevap
4Cevap
kimse yok
Konuşmak istediğim kimse yok haliyle aklıma da biri gelmiyor
Güzel bence de
Kimse ile konuşulmuyor sarmıyor
Kimse gelmiyo
Gemini.
balkon manzaram var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?