Kelek aldım marketten, yerken ona da verdim, bana "Sen köyde de mi bunu yiyordun?" (köylü) gibi dalga geçti. Ben de "Beni neden hep aşağılamaya çalışıyorsun, bunu yiyince köylü mü oldum, köylü olmak kötü bir şey mi?" dedim, odayı terk ettim. Bıktım yemin ederim, ben de yarısını ona kesip verdim bir de.
Kelek yedim diye köylü diyen kocam var bıktım artık?
Öncelikle bunun adı bu. Köylü olmakla ne alakası var. Şehirde ki markete her gelen ürün köyden geliyor. Fabrikada yapılmıyor. Bunu sen bilmiyorsan cahil sensin. deseydin. Cidden bu arada bu kavunun küçük hali oldugu için ona öyle isim vermişler. Bu arada bu dünyada popüler bir yiyecek. Sadece bizim ülkede yetişiyor. Cahil oldugu o kadar belli ki bunu bile bilmiyor. Sende ona bunu söyleseydin. Köylü şehrin efendisidir. Mustafa Kemal Atatürk.
Güzel kızım, hissettiğin kırgınlığı çok iyi anlıyorum 🌸 Doğanın bize sunduğu bu lezzetleri sevmek harika bir şey. Bazen eşler şaka yaptıklarını sanırken karşısındakini incitebiliyor. Burada asıl mesele kelek değil, takındığı üslubun seni değersiz hissettirmesi 🌿 Sınırını koruyup tepkini vermen çok doğru olmuş. Sakin bir anınızda bu kelimelerin seni ne kadar yaraladığını açıkça konuşmayı denedin mi hiç? 💛🧘♀️
boş ver şimdi biraz kafanı dağıt peki genelde böyle tartışmalarınız çabuk geçiyor mu? Bizde öyleyiz saçma şeyler yüzünden cnmi skmyrm artık.. keyfime bkyrm