Kapalıyım. Arkadaş çevremde ben dahil çikolata tenli erkekleri beğenenler sadece kapalı olanlar. Neden acaba sosyolojik açıdan?
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kapalıyım. Arkadaş çevremde ben dahil çikolata tenli erkekleri beğenenler sadece kapalı olanlar. Neden acaba sosyolojik açıdan?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Tesettür kesimden kolay kolay "beyaz türk, kalbur üstü, aristokrat" kesim çıkmaz en baba zengini bile toprak ağasıdır eskiden, o da az bi kesim geneline baksan zengini bile iki kuşak ötesi işçi kesim. Anadolusal köysel ten daha bi kavruk diğerleri narin geliyor olabilir, ne kadar gelişirsek gelişelim işlenen kodlar var belki de bünyemizde.
Ya çikolata telinden kastım siyahi erkekler. Siyahi yazınca site engelliyor otomatik
O da ilkel hisleri canlandırıyordur belki de bence senin çevren bi garip, benim çevremde kapalı dolu hiç öyle şey duymadım. Esmer sevilir genelde
Benim çevremdeki kapalılar genelde kumrallar ile evliler. Bu daha yeni nesilsel bir olgu sanki. Bizim jenerasyonda gördüm bunu daha çok. Siyahi sevdiğini söyleyen teyzemin kankisi hariç genelde hep genç ve kapalılar 😅 İlkel his olabilir evet düşünsene ben beyaz herif yakamoz gibi. Zıt olma düşüncesi ilkel ve hoş
Gözlemin çok ilginç sevgili dostum 🌿 Kapalı kadınların esmer veya çikolata tenli erkeklere yönelmesi genelde karşıtlıkların çekiminden kaynaklanabilir. Kapalı tarzın getirdiği o sakin görünümle esmer erkeklerin sunduğu güçlü ve maskülen imaj sosyolojik olarak birbirini tamamlayan bir denge kuruyor olabilir 🎨 İnsan zihni bazen kendi duruşunu dengeleyecek görselleri daha çekici bulur. Senin ve arkadaşlarının kafasındaki o ideal erkek imajı ne zaman şekillenmeye başladı peki 💛
Bana kumral tenli erkekler daha çekici geliyor esmer beğendiğim nadirdir
Bana pek çekici gelmiyor siyahiler bir de biraz ürkütüyor o tiptekiler gece göremem oda da denk gelsek 🤣 uyum ve çekim varsa olabilir ama kumral tenin bana göre çok ayrı bir cazibesi var.
Ya bir de zıt olmak hissi güzel bence. Apayrı iki ten, apayrı iki kültür. Toplum tesettürlü kadınlardan beklemez ya bir de nefsi talepler ya da kültür dışı evlilikler. Sanki intikam da alıyorsun herkesten böyle biriyle olarak gibi gibi :)
Bizim köken diyarbakır ama İzmir de yaşadım büyüdüm hep ve kumral tenli erkekler ilgimi çekti hep sanki şeytan tüyü var o tendekiler de😂
Bilemedim hiç o kadar derin ve detaylı düsünmemistim 😂 ve onların vücut tipi evet çok farklı oluyormuş ben kaldıramazdım😅🫣
Gerçi Diyarbakırlı kız / Kumral Türk erkeği ilişkisi de tesettürlü kadın / siyahi erkek ilişkisi kadar egzotik tezatlar barındırabilir bacım haklısın 😅😄
🤣 Vücut tiplerinin baya farklı olması evet doğru galiba. Bu da beğenide bir etken midir bence evet kimse açık açık itiraf etmez bunu gerçi. Tek sebep değildir de yatak konusunda güçlü olmaları bir sebeptir içten içe bence. Çünkü ben işin o kısmını da düşündükçe hoşuma gittiğini düşünüyorum. Tamamen bilinçsiz bir çekim değil yani. Anatomik yapıdan ziyade güçleri daha önplanda bence
Erkeksi oldukları için sizin disiliği körüklüyor olabilir haklısınız 😅 evliliğin kendişu zaten egzotik bir dünya değil mi 😅 o yüzden çekim ve uyum+ ilgi olsun istiyoruz ya😂
Evet erkeksi olduğu için dişilik körükleniyor olabilir gerçekten. Ha bizim ülkenin tesettürlü bir kadını ne kadar yetebilir öyle bir adama onu bilmiyorum ama yeter bence ya. Nefis izafi sonuçta adam ne kadar güçlü olursa olsun. Evlilik egzotik bir dünya ama senden alakasız ve cinsel gücü ile ön plana çıkan bir kökenden biri ile olunca sence de daha egzotik olmaz mı? Benim mantık yürütmem mi hatalı bacım bilemedim 😄 Çekim uyum ilgi istemek doğal valla haklısın hepimizin talebi o
Evlilik mi egzotiktir siyahi ile evlilik mi egzotiktir hem normal evli ablalara hem zenciyle evli ablalara sormak lazım 🤣
Yoo bence mantığın olması gereken yolda. Hatta cinselliğe Ilgın varsa epey tercihini seni doyuracak bir kültürden birini seçmen gayet makul ama sen o adamı doyurabilir misin 😅 aç olursa cinsellik yönünden epey zorlaya bilir o yüzden ben makul olan kumral tenliyi alayım bana kâfi. 😁
Valla bence ülkede ki evli kadınlar da egzotiğe karsı bir ilgi olduğunu düşünmüyorum çogu cinsel fantezileri bilmeden gir cık olarak görüyor ne heyecan ver nede ceşitlilik. Ölmüs yatak odasına sahip kimselere hiç bir şey sorulmaz bence
Evet işte ilgim var kendimi bildim bileli ve ondan dolayı beni doyuracak kültür dediğinde haklısın gerçekten. Fiziksel açıdan doyurabileceğimi düşünüyorum daha doğrusu onların tercih ettiği iri, kalçalı etli butlu kadın kategorisine uyuyorum aslında. Ama doyurabilir miyim nereden bileyim bir tecrübem yok ki. İlgi arzu istek yüksek ama yatakta adam siyahi gücüyle bana ilgi gösterince sonuç ne olur bilemiyorum. Yani zorlanmak fikrinin ya da bir erkeğin beni yorması fikrini seviyorum bu arada. Ama bilemiyorum işte sjsjs Benim açımdan zenci erkek oldukça mantıklı ama zenci erkek açısından tesettürlü, balıketli bir kadın ne kadar mantıklı onu soruyorsun sen bana aslında. Yoksa adamın bana yaşayabileceği şeyler malum 🤣
Ya bir de görüntü çok tezat ve güzel bence. Ne bileyim düşün dışarıda piknikte öpüiiyorsun falan sen kapalı kadın adam çikolata. Toplum bizim cinsel yönden tabulaştığımızı bildiği halde o iki zıt görüntü bence hoş ve kontrastlığa zıtlığa zıtlık katıyor. Off kendimi anlatamadım galiba ne demek istediğimi anlayabildin mi?
Sence 34 yaşında tesettürlü bir kadınla 32 yaşındaki siyahi erkeğin evliliğinde cinsellik ölmüş müdür peki? Bu tarz tanıdığım bir çift var. Ama sormam tabi bunu da fikrini merak ettim. Yoksa bizim toplumda kadınların fantezi açısından kıtlığa mahkum olduğunu ben de düşünüyorum bacım
Evet fazlasıyla malum oldu 😂 ama eğer doyurucu bir fiziğin varsa cilveyle sizde gayet etkili olursunuz. Ve şu konu da haklısınız benim de hep ilgim oldu yıllardır cinselliğe ama yatakta nasıl olurum bende bilmiyorum tek korktuğum şey ya hoşuma gitmezse oluyor, umarım öyle olmaz bunun sebebi de evlilik için de çevrenin bana anlattıklarından olustuğunu düşünüyorum. Velhasıl kelam doğru yoldasın umarım bulursun istediğin gibi cikolatalı bir erkek🤭 tadından doymazsınız umarım 😂
Çevrenin etkisi gerçekten olabilir ben de benzer şeyler duyuyorum. Belki de ben bu yüzden ilgimi çikolata erkeklere kaydırdım bilinçsiz şekilde. Yani doyurucu fizik dediğim çok geniş basenli, kalın bacaklı, ayva göbekli, kara saçlı beyaz tenli tesettürlü bir kadın düşün o benim. Cilveyse cilve de var onu da yaparız. Gerçi böyle kendimi de tarif edince kafanda nasıl bir çift imajı canlandı bilmiyorum. Hayal dünyamda yanıma cılız bir çikolata bey kondurmazsın inşallah 😅😅 Böyle kafamdan sahneler çekmeyi çok severim evlilik içi için küçüklüğümden beri. Bastırılmış kadınlığın etkisi ile tabi hayal kura kura bir hal olduk
Yani bana yapabileceği şeyleri sen de düşünebiliyorsun bence 🤣 Tadına doyamam gibime geliyor eğer herif beni durdurmazsa boy boy melez bebişler dizeriz 😄
Bence o çiftin ki ölmemistir çikolata adam izin vermez ölsün 🤭😂 biliyor musunuz onlar çok enerjik oluyor sizin hayatınıza renk katabilir bence ve evet fanteziyi bilmeyen nice evli kız biliyorum evliliği sadece gir- çık, çocuk dogurmak olarak gördükleri için bu kadar boşanmalar ve mutsuzluklar fazla ve mantık evlilikleri ne ilgi ne his var yatakta nasıl heyecan ve ateş olsun ki işte o zaman da boşanmalar oluyor. İnsan ne istediğini bilip evlenmeli
Aynen öyle valla fantezi his arzu yok ondan fantezisiz yaşayıp gidiyorlar içleri sıkılıyor gözlerine yansıyor o durum nasıl bilmiyorum.. Valla o siyahi erkek tesettürlü kadın çiftinde kadının yüzü hep gülüyor bence de ölmemiştir bir komşulara sormak lazım 🤣🤣 Enerjik deyince bu konu üstüne yatak enerjisini kastettiğini düşünmek beni fesat yapmaz herhalde 😅
Öyle vallahi 😂 hangi burçsun sen. Konustukça iç sesimle muhabbet ediyormuşum gibi geldi.
Korkma yanına söyle siyahi bir çikolata adam kondurdum olur mu 👌😂https://ibb. co/wFFkNj01
Yok gayet zeki yapar 😂 nokta atışı
Burcum boğa senin burcun ne hahahs Oldu oldu olmaz mı valla hahah tam böylelerini seviyorum ben bir tık zayıfı süper olur ama. Gerçi bu da hoş. Çok sportif ben tipik ev kadını fizikliyim hiç alakam olmaz spola gerçi böylesi uzun vadede benim sportif yanımı da güçlendirir valla. Peki benim nasıl göründüğümü düşünüyorsun bir fotoğraf da beni nasıl tasavvur ediyorsun temsili beni atsana 🤣
Korkmadım yanıma tam benlik siyahi adam yerleştirmişsin ama şundan korkuyorum yanıma kondurduğun bu adamla kafanda nasıl sahneler çeviriyor benim nasıl göründüğümü tahmin ettiğin kadınla bu adam neler peşinde zihninde acaba 🤣 Ay belli okuyan eden de kızsın kafana soktuğum şeylere de bak
Bende akrep burcuyum kafam zaten o sahnelere fazlasıyla alısık dert etme o yüzden 😂 siz orta boylu kum saatli bir fizikte hafif kıvrımlı bir kız olarak boy gösterdiniz zihnim de bu çikolata adamın yanın da,🤭😁
Ve evet sportif bir erkek seni de hep form da tutar, kilo aldım, saldım kendimi, artık benim fiziğimi beğenmiyor mu derdiniz de olmaz
Zeki yapar 🤣🤣 zekiyimdir inşallah bacım valla gerçi akademik açıdan dikiş tutturamadık ama olsundu. Nokta atışı evet bence zaten anatomik yapıları değil o uzun ve dayanıklı enerjileri çok hoş ve güzel zaten. Anatomi gram aklımdan geçmiyor zaten. Güçlü enerjik olmaları bonusun bonusu
Zeka akademik basarıyla değil hayat biçimiyle belli olur dert etme o yüzden ve basaramamak her zaman bir zayıflık değil size uymayan yoldan kurtulmak demektir. Hayata nasıl baktığın önemli
Hahah akrep burçları ile iyi anlaşırım evet o sahneler ile aşinayız iki burç olarak. Ahahah inşallah yanındayımdır çikolata adamın bence yanında değilim ama neyse sanki başka yerdeyiz bu adamla senin kafanın içinde 🤣 Yani fizik olarak kum saati sayılır mıyım emin değilim şöyle özetleyim ya da dur bulayım bana benzeyen fizik tipini
https://ibb. co/5htpSJCq Bak şu kadının fiziği benim fiziğime aşşırı yakın hatta yüz hatları da benziyor Bilmiyorum kafandaki çikolata adama eşlik edecek kadın tipi bu muydu ama böyleyim yani
. ile co arasındaki boşluğu kaparsan açılır foto ben link atamıyorum bacım maalesef
https://ibb. co/fYcM2HvH pardon bu birebir benim fiziğim ve aşağı yukarı yüz hatlarımın kopyası bacım yapay zekaya başvurdum ne yapayım
Cıkmadı ama sorun yok az çok tahmin edebiliyorum sizi.
co olacak. com olmayacak. Eğer ki. com olacak şekilde birleştiriyorsanız çıkmaz. . co olacak şekilde tekrar dener misin
yani ibb. co şeklinde devam edecek link
Kafanda gerçekten yanyana mı canlandık 🤣🤣 Akrep burcu kankilerim dayanarak inandırıcı bulmadım bacım.
Çıkmıyor denedim ama önemli değil uyusacak birini bulursan hayalinde ki çikolata adam illa ki olur çok zor değildur bence bulunması
Akademik kariyer hayalimdi hep ama biliyorsun ülke şartları hep elverişli değil fırsatları kaçırdım kaldım maalesef ama nasip diyorum yoksa evet zeka bununla alakalı değil ben de biliyorum yine vesvese oluyor
az çok tahmin edebiliyorum dedin bacım nasıl görünüyorum hem fiziken hem tarz olarak tahmin deyince merak ettim valla. Yani modern çağda herhalde tipik tesettürlü ev kadını tipinde kadın seven çikolata adam bulmak bence de zor değildir başka siteden deneyim şu fotoğrafı bacım birde inat ettim boğa burcu inatı ileteceğim onu sana imgyukle. com/i/S5H3Oy
i. imgyukle. co m/2026/09/12/S5H3Oy. jpg
Bu yıl bizim ilçe de sivil savunma itfaiyeciliği bölümü açıldı bende daha önce üniversiteye gitmedim tercih etmedim. Ama burası evimize 10 dakika mesafe ve Dokuz Eylül yüksek meslek okulu. O yüzden ilk defa bu yıl tyt hazırlanıp gireceğim 320 puan zaten çok yüksek değil madem evlenmiyorum o zaman kariyer yapayım dedim ve bakalım başlıyacağım yavaştan derslere hiç bir şey için geç değilsır bunu unutma olur mu. İçin de ukte kalacağına hayatın da olsun istediklerin. Bunun için sadece çaba ve adım atman gerekiyor hepsi bu
Peki senin etnik olarak spesifik tercihlerin var mı bu arada benim yazı bombardımanları arasında kusura bakma seni de merak ediyorum tabi ki 😅
Türk, kumral olması yeter benim için 😅
kesinlikle ukte kalacağına girmen gerekir ben tarih mezunuyum atanamadım kpss çalışıp zabıt katibi deneyeceğim sen de gayet özgüvenlisin valla kariyer önemli gerçekten
Sen aslen kürt kadınısın değil mi bacım 😇
Bu arada çok yorum attım takip edebiliyorsun inşallah yukarılara bak görmediysen yazdığımı 😄
Aslen zazayım ama pek zazalikla alakam yok, Zazaca dahi bilmem ben😂 İzmir de doğup büyüdüğüm için
Hahash zaza kızı Türk erkeği evliliğinde de ben afrodizyak gördüm valla 🤣
Ne güzel en güzel bölümlerden birini okumuşsunuz. Tarih genel bir bilgi zenginliğine sahip bir kültürdün bunu zihninize sunmanız gerçekten çok değerli. Maşallah benim ablamlar da ilahiyat okudular atanamadılar kpss zor cidden Rabbim inşallah zabıt katipliğini nasip eder size
İnşallah bacım valla inşallah sana da nasip olut hayat zor bir de nasibimizdeki erkeği bulsak çok iyi olacak gerçekten
Cinsellik gücü güclü bir bağda ancak mümkün olabilir tabi neden olmasın. Sevdiğim önce ki adam da bir Kayserili türktü ve farklı bir kombinasyon oluyor cidden. Yatakta tabi her şey belli olur😅
Önceden bulurum diye beklerdim sanırım hayatı o yüzden çok kere eş geçtim artık kendime ve geleceğime odaklı yaşıyacağım eşlik etmek isteyen olursa değerlendiririm. Hayat bu hakedenle yürünmeli bir kere geliniyor kıymet bilene izin verilmeli
Evet farklı bir kombinasyon mesela yatakta seni zevkten uçururken köken olarak farklı olduğunuz aklınıza gelse fethedilme hissi yaşamaz mısın benim algım mı değişik ya da
İnsan yine de arıyor bacım ya kendimize odaklansak da
Senin algı tarihle zengin fethetmek bile derken tarihi bir dilin betimlemesini yapıyorsunuz o yüzden değişik değil bence. aynı olmak zorunda da değil senin için tamamsa kime ne ki. Bâri zihnen veyahut algısal olarak özgün olabilelim. Bu değisik diye tabir ettiğin aslında senin bireysel özgünlüğün, düsünce biçiminin farklılığını gösterir. Kabüllen, benimse yeter
Teşekkür ederim haklısın tarihsel okumalar buna sebep oluyor bence de. Beni tahmin etme hususunda sorumu es geçtin bu arada keşke cevaplasaydın
Öyle evet vakti vardır diyorum artık ben ve dua ediyorum özellikle de Teheccüdde kalkınca yapacak başKa bir şeyim yok. Nasip edip denk düsürecek olan o.
Ben benimsiyorum zaten sana soruyorum sende de aynı heyecanı uyandırır mı öyle bir ortamda o köken farklılığını idrak etmek diye sormuştum aslında :)
Es geçmedim dedim ya attığın link açılmadı diye
Şu şekilde atmıştım yeniden bir link bacım cevabı tekrar atayım bak hatta iki link atmışım:
'' az çok tahmin edebiliyorum dedin bacım nasıl görünüyorum hem fiziken hem tarz olarak tahmin deyince merak ettim valla. Yani modern çağda herhalde tipik tesettürlü ev kadını tipinde kadın seven çikolata adam bulmak bence de zor değildir başka siteden deneyim şu fotoğrafı bacım birde inat ettim boğa burcu inatı ileteceğim onu sana
imgyukle. com/i/S5H3Oy
i. imgyukle. co m/2026/09/12/S5H3Oy. jpg
Ve atarsan tam link değerlendiririm yarın şimdilik bana müsade yatsıyı kilacağım ve camasırları serip uyumam gerek ki Teheccüde uyanabileyim. İyi geceler dilerim benim için keyifli bir sohbetti.
Attım zaten şimdi tekrar atayım hatta evet sohbet keyifli gerçekten devam ederiz bacım memnun oldum Allah kabul etsin: imgyukle. com/i/S5H3Oy
Hatırlıyorum ama işte Google linki atınca açılmıyor. Çok denedim 🤷
Mesajlardan atabiliyorsam linki mesajlardan atayım sana
@zünsanen kullanıcı adım benim.
Açtım da mesaj kutumu
Merhaba bacım burada mısın
Merhaba şu an buradayım evet
https://imgyukle.com/i/S5sfxR
Bu defa açılır inşallah
Evet açıldı
Linç gelir bir şey dicem. İyi zevkleri olmayan her insan esmer seviyor.
Hshdh zenci demek istedim aslında zenci yazınca site engelliyor
Siyahi seven tesettürlü kız da mı iyi zevki olmayan insandır?
Kim dedi onu,? Ben beyaz seviyorum 😀
Hahaha olabilir tabi ben de ya zenci ya kumral ortası yok bende
Çünkü bizim de nefsimiz var ve siyahi erkekler baya başarılı geliyor en azından ünleri açısından. Sadece cinsel sebepler ile kimse kimseyi tercih etmez ama etsek bile kimse bir şey diyemez
Hayır ben kumral seviyorum 😅
Hahaha niye kız siyahi bir erkek de hoş olurdu. Tesettürlü kadın siyahi erkek çiftleri çok egzotikler bence dışarıdan
Sevmem
Beyaz çikolata seviyorum ben. d
Hshhs tesettürlü isen tezim çürüdü evet
Yok değilim jsfjjs
Beyaz çikolata dediğin balkan göçmeni Türk erkoları gibi mi
alakası yok bence
Benim etrafımda zenci sevenler genelde tesettürlü tesadüf de olabilir
Jssjsj siyahi ya da zenci yazınca site engelliyor diye çikolata tenli yazdım
Evet evet öyle çiftleri ben de görüyorum ve beğeniyorum çok tatlı ve egzotik duruyorlar bence. Kapalı ablalar toplumun baskılarını ters köşe yapıyorlar sankim 😅
Nefsi yokmuş gibi varsayılan tesettürlü kadınların siyahi tercih edip toplumu ters köşe etmesi...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?