Kavga ettik, ben ailesiyle aram kötü, sevmiyorum. Bir de ben yokken onları çağırmayı düşünüyor, istemedim. O da o zaman senin ailen de gelmeyecek dedi.
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çoğu erkek ya da kadın istemediğnde eşi evdeyken bile çağırır, ama konuşmama özgürlüğü sunabilir vesair, seninki bence melekmiş, seni düşünüyor ve sen yokken çağırıyor.
Ama onlar kalmaya gelecek ben 1 hafta aileme gidecektim eşim sen yokken gelsinler dedi
yani senin yazdığından anladığım şu; sen yokken evde, ailesi onunla olacak, bu seni "çok zorlandığın" bir evden uzaklaşmaya itmiyorsa yani o süre içinde sende rahata yakın kendi ailenle o süreyi geçirebileceksen bu çok normal bir şey. zira sen onun ailesi ilan bozuksun, ama onlar onun ailesi, bu çok ciddi bir dayatma olur "ben senin aileni istemiyorum, onlarla bir daha görüşmeyeceksin" o zaman o da o kartı oynar, senin ailenle tüm iletişimini kesmeni ister.
Gorüşebilir ama dedim ki ben bu evin hanımıyım eşinim ben varken gelsinler dedim ben yokken dedikodumu mu yapacaklar
Ben yokken gelmelerini istemiyorum sonuc olarak kendi düzenimde kim napıyo bilemicem bide bunların gitmesini beklicem annemin evindeyken
Yani gıdım mi gelmelerini dert etmeyimmi
Bilmiyorum Artık
Bırak görüşsün ailesiyle hatta sende görüş kendinden bisey kaybetmezsin emin ol. Diğer türlü o senin ailene böyle bisey yaparsa senin yaptığın hak olur ama anladığım kadarıyla sadece sende öyle bi görüş var.
Ailesiyle en son gorusmemde babası üstüme yürüdü haksız da olsalar beni suçlu yapmaya çalıştılar aram kotu onlrla. O yüzden ben yokken çağırmak istedi ( yapılanları unutan aptl eşim) bende istemiyorum ben yokken 1 hafta kalacaklar ben o sırada annemin evinde olcam bana hiç Normal gelmedi. Evde ben yokken ne isleri var bide yatılı
Evlilikte yaşanan bu tarz güç savaşları ne yazık ki iletişimi tıkayabiliyor sevgili miya06yumii 🌿 Eşinin misilleme yaparak senin aileni de kısıtlamaya çalışması, kırgınlığının bir dışavurumu aslında. Birbirinizin sınırlarına saygı duyarken ortak evinizde iki tarafın da huzurlu hissetmesi çok önemli 🎨 Bu durumu karşılıklı bir "şart koşma" yarışına dönüştürmek yerine, sakince hislerinizi konuşmayı denediniz mi? 🌸
Cevap
14Cevap
hayır çağıramaz
Bu evliliğin ömrü en fazla bir yıl. Boşanma kaçınılmaz
Çocuk yoksa hiç denemeyin
Boşanın gitsin
Evlilik sidik yarışına dönmüş hayır gelmez artık
Amara … uzaktan takiple olmuyor yaz bence..😀
Kocam yüzünden hepsi ailesi ile daha 2 ay önce kavga ettik babası üstüme yürüdü Şu an kusum ben ama eşim küs değl ben kendi aileme gidince evde ben yokken 1 hafta kendi ailesini kalmaya çağıracak.
Sonuçlar ve sebepler değişebilir
Ama mantalite aynı
Bu evlilik yürümeyecek
Çocuk yoksa boşanın
Bosanamıyorum iste kendimce zorluklarım var
O zaman yapacak bir şey yon
Ya bu deveyi güdeceksin
Ya bu diyardan gideceksin
Gidemiyorsan geçinmeye bakacaksın
Alttan alacaksın
Görmezden geleceksin
Sineye çekeceksin
Alttan al sineye çekince içime dert oluyor psikolojim bozuluyor herseyi dısa vurmak daha sağlıklı
O zaman kavga eksik olmaz hayatında
Seçim senin
Çağırabilir tabiki. Sonuçta benimle evlendi diye ailesini atacak değil.
Ama ben kendi aileme gidince cagırcak ve en son ailesiyle kavga ettik babası üzerime yurudu.
Tamam anladım. Benimde kaynanam üstüme yürüdü. Doğru yaptı demiyorum ama ailesiyle sınır koyamazsın
Doğru diyor sen sevmiyorsun dşye ailesi niye gelmedin
Ama normal gelmek değil 1 hafta kalacaklar bende kendi ailemde olcam bu surede.
Harbiden mi ben yokken evi dağıtıp eşyalarımı ellemezlerse tabi ailesi anne baba 2 erkek kardes. Ev 2+1
Yoo adam doğru bir şey demiş onun ailesi gelmiyorsa seninkide gelmeyecek
Sana. mi soracakti. Hayırdır ya. Adam kendi anne babasını kendi evine cagiramicak mi
Ben kendi ailemdeyken çağıracak ama ve ailesiyle en son kavga ettik normal insanlar değiller. Ben bide kendi ailemdeyken bunlar ne zaman gidecek diye beklicem sence normal mi 1 hafta yatılı kalacaklar bşde
Kavga sebebi ne. Neye göre normal değil. niye kavga edildi
Kardesi kapı orada beğenmeyen s gitsin dedi bende odadan çıkıp bana mı diyon dedim kocam da kızdı sonra babası sen dolduruyosun gibisinden beni kötüledi kendimi savundum üstüme yürümeye çalıştı eşim araya girdi küstük geldik eve simdi üstünden 2 ay geçti geçmedi ben kendi aileme gidicem eşimde onlarla bir araya gelmeyim diyo ama ben gidince kendi ailesini çağırmak istiyor 1 hafta 10 gün kalacaklarmısmıs bizim burada deniz var diye ama ben evde ben yokkken kalmalarını istemiyorum bundan kavga ettik sonra işine gelmedi senin ailen de gelmeyecek o zaman diyor
Zor bir durum. Bu şekilde nasil olacak. Sen haklısın burada. Onlar haksiz ama arada esin var. Esin ne diyor bu konuda
Tabikide çağırabilir. Bunun için niye senden izin istesinki? Bir kadın kocasına ve kocasının ailesine her zaman itaat etmeli.
Ama şöyle ben kendi aileme kalmaya gidicem o da onları çağıracak yani ben yokken 1 hafta yatılı kalacaklar sence Normal mi
Sende kendi evine çağır aileni. Hem büyüklerde olur barışırsınız
Mesafe cok uzak iki ailede uzak ve asla iyi anlaşamıyoruz bunun ailesi fena deccal
Haklı onun ailesi gelmiyorsa senin ailenin ne işi var.. evlilik denge işi sen o dengeyi bozarsan erkekte böyle sağlar
Ama benim ailem ben varken geliyor bu diyo ki ben şehir dışına aileme gidince kendi ailesi bize gelcek ben yokken
Onun aileside o varken geliyor evde kimse yokken gelmiyor.. böyle evlilik yürütülmez ben sana diyim
Hayır ben gidince iste aramız ailesi ile kötü diye ben yokken onları çağıracak onlar da 1 hafta yatacak evimde
Sen neden sevmiyorsun kötü gelin 😀
2 yıldır iyilik görmedim sevecek bişey yok terbiyesiz ler saygısız lar hadsizler her kötülük var
Birde karşı tarafı dinlemeli kocan ne diyo bu duruma
Sen yokken neden geliyorlar kocan ailesinin yanina gitsin
Eşim öyle istiyor
Koysaydın evden :)))
sen yokken eve kadın bile atabilir
Devam ediyor musunuz
İlişkiye?
Adam haklı.
çağıracak tabi
Kavga sebebi ne
Çağırabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?