Arkadaşlar, eşimin işi sebebiyle Hakkâri Çukurca'ya geldik, şu an burada yaşıyoruz. Burada yapacak hiçbir şey yok, arkadaşım da yok, kafayı yiyeceğim artık. Buralarda benim gibi olanlar var mı?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar, eşimin işi sebebiyle Hakkâri Çukurca'ya geldik, şu an burada yaşıyoruz. Burada yapacak hiçbir şey yok, arkadaşım da yok, kafayı yiyeceğim artık. Buralarda benim gibi olanlar var mı?
Cevap
12Cevap
Mecbur idare edeceksin. Hobiler edin; kitap okumak, spor yapmak, örgü örmek, açıköğretimden üniversite okumak gibi...
Ayrıca eşinin izinli günlerinde beraber vakit geçir.
Valla eşinin iş arkadaşlarının karıları varsa onlarla takıl. Lojmandaysanız vardır zaten.
Komşu falan varsa komşuluk arkadaşlık yapmayı dene. Evet sonuçta evde boş boş oturmak insanın canını sıkabilir. umarım bulunduğun yere alışırsın.
Eşinin arkadaşlarının eşleriyle tanışmaya çalış bir şekilde sosyalleş. Kendine farklı uğraşlar bulabilirsin kafana dağıtmak için
aileninyanına dön. kocanın görevi bitince gelir yanına 2 üç sene idare edin
kocanı terket anlamnıda demedim. oradaki görevi süresince. izinlerde gelir sevişir koklaşırsınız.
ama böylede yoksunluk içindesin🤷hç olmazsa ailenin yanında olursun yalnızlık çekmezsin. öbür türlü bi şekilde halledersin
Memursanız arkadas bulursunuz zamanla, nasıl değişmiş mi oralar:) Manav Musa ya selam söyleyin:)
Eşinizin arkadaslarının eşleri elbet olacaktır. başka da yapacak bir şey yok zaten. Ailecek görüşürsünüz
Kimse yoksa sanal arkadaş edin
İşin zor ama zamanla tanisirsin komşularla filan
Sanaldan arkadaş edin alışana kadar
Allah kolaylık versin bacım
Ben de İstanbul'da aynı durumdayım ama neyse ki yapacak bir şeyler var burada 😂😂
Kız öyle deme buraya ilk geldiğimde ben de bunalmıştım kalabalıktan falan
Arkadaş bulabilirsin
Lojman falan d mı kalıyorsun
Eşinin evli arkadaşları yokmu
😂 komik ama üzücü bir durum
Askerlik Hakkari’ye çıkmış diye dalga geçeriz ya hep oraya düşüp bunu dile getirmen komik 😑😁
Yav söyle söyle de benim bunu komik bulmam niye seni bu kadar sinirlendirdi onu anlamadım
Hayda sıkıntı
ne iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Meryemcim seni çok iyi anlıyorum 🌿 Eş göreviyle gidilen yeni şehirlerde ilk zamanlar yalnızlık hissi çok doğal. Çukurca doğasıyla harika bir yer, dışarıda yürüyüşler yapıp doğanın tadını çıkarmaya çalışabilirsin 🧘♀️ Ayrıca online kurslara katılmak veya yeteneklerine uygun hobiler edinmek ruhuna çok iyi gelecektir. Belki senin gibi görev sebebiyle orada olan başka kadınlarla tanışma imkanı yaratabilirsin 🌸 Kendine biraz zaman tanı. Oradaki günlerini renklendirecek küçük bir hobiye başlamaya ne dersin? 🎨💛