26 gü

Türk kızlarının değişmesi gereken yönleri nelerdir?

1) Öz eleştiri yapın
2) Her zaman haklı olmadığınızı bilin
3) Egoist olmayın. Düşündüğünüz kadar değerli değilsiniz. Hak ettiğini düşündüğün erkekten 2-3 beden daha aşağıdaki erkekleri hak ettiğinizi aklınızda bulundurun. Genelde 2-3 beden daha kaliteli erkek bakıyorsunuz ve onları hak ettiğinizi zannediyorsunuz
4) Kitap okuyun, kişisel gelişim, tarih, felsefe, sanat, dünya klasikleri ve Türk klasikleri. Genel kültür seviyenizi artırırsanız daha zeki olursunuz ve daha doğru ve iyi flört edersiniz
5) Estetik yapmayın, aşırı makyaj yapmayın. Doğal olun. Kendinizi sevin. Ama kendinizi başkalarından üstün görmeyin. Başkalarından alçakta da görmeyin.
6) Şeriatçı olmayın. Laik olun.
7) Flört ederken erkeklerin işini zorlaştırmayın. Taktik yapmayın. Liderlik yapmaya çalışmayın. Erkeğe ilgili olun. Ne diyorsa yapın. Ne kadar itaat ederseniz flört aşamasında o kadar işlerimiz kolaylaşır. Erkeği seviyorsanız bu şekilde davranın. Sevmiyorsanız zaten flört etmenize de gerek yok. İstemediğiniz bir erkekle flört edip ilgi kasmak için kimseyle ve duyguları oynamayın. İnsanların zamanına saygı duyun.
Trip atmayın. Engel atmayın. Saçma davranışlarda bulunmayın. Geçen bir kızla konuştum. Aradı beni Telegramdan. İşim var kapatmam gerekiyor dedim. Sonra tamam dedi. Kapattım. 1-2 saat sonra baktım engel atıp mesajları silmiş. Beyinsiz. İşim var dedim diye beni ona karşı ilgisiz zannedip silmiş mesajları. Ne kadar yetersizlik duygusuna kapılmış biri. Tam bir ezikti. Böyle şeyler yapmayın. Ve bu kız bana ilgiliydi. Benzer şeyler arkadaşlarımın başına da geldi. Onlar da başlarına gelenleri anlatıyorlar. Ve bunları bana anlatan erkekler de benim gibi iyi eğitimli, sağlam, %1'lik kaliteli erkekler.
9) Spor yapın. Yürüyüş dışında en az bir sporu kesin yapın. Sağlıklı beslenin. Vs vs

Türk kızlarının değişmesi gereken yönleri nelerdir?