20'li yaşlarda olup sigorta girişi bile olmamış. Ana baba parası yiyen sabahtan akşama kadar evde oyun oynayan erkekten olur mu

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 20'li yaşlarda olup sigorta girişi bile olmamış. Ana baba parası yiyen sabahtan akşama kadar evde oyun oynayan erkekten olur mu

Cevap
11Cevap
Sigorta girişi olan, hem barbi hem harbi olan prensesten olur mu
jsjsjs olur olur
Okul okuduğu sürece np ama diğer türlü ne erkekten ne kızdan olur
şöle bi hayatım olsa be ne güzel olur
bugün senin için üzüleceğimmmmm
yak cigaraları yakk
Ailesinden destek alması tek başına sorun değil; asıl ölçü kendi ayakları üzerinde durmak için çabalayıp çabalamadığıdır. Hazıra alışmış, sorumluluktan kaçan ve bunu hayat tarzı yapan birinden ise pek olmaz.
Erkek; gerekirse tuvalet temizler, kimseye muhtaç olmaz belli bir yaştan sonra..
bazıları şanslı doğuyo anaları babalarıda bişey demiyo işin garip yanı
etrafımda var böyle bi sürü kişilik
olmaz tabi ki, kendi ayakları üzerinde duramayan adamdan hayır gelmez. oturduğu yerden gününü gün eden tiplerle vakit bile harcanmaz.
Sabahtan akşama oyun oynayandan pek olmaz gibi de 20li yaşlarda Anne baba parası yenir ya (yiyorum)
Bir an benden mi bahsediyorsun sandım jfjhjg olmaz o erkodann
Para varsa yenir ama işsiz erkekten olmaz. Sorumluluk almayı bilmeli
öyle kişilerin pek umurunda olduğunu sanmıyorum hayatlarını güzelce yaşamakla meşgullerdir sadece
Olmaz. Net görüş 😀 Kendisine hayrı olmayanın bir başkasına hayrı dokunmaz.
parmaklarin tombik tombiktir simdi
keşke anlattığım hayatı yaşasam fhshf
Öğrenciler hariç* 🥹sjsjjz
tabe
Yanee
Git çalış öğren knki hayatının sonuna kadar böyle olmayacak farkındasındır iş öğren işş
Ana-baba parasıyla büyüyüp, hayatı kendi başarısı sanan ne kızdan ne erkekten olur 👍
Keşke onun yerinde olsam aw
hep özenmişimdir
Öyle erkektende kızdanda olmaz
Erkek ekmeğini taştan çıkartmalı ya
Detayda yazan ünvanlara sahip ise olmaz
Benim çevremdeki insanlar genellikle işinde gücünde çalışan insanlar boş gezen adamlarla hiç muhatap olmam
Olmaz
Olmaz
Olur , krese öğrenci diye tabisi
Olmaz
Babalar sözünü tutar hassımlar lafını yutar
Olmazzz
Hayır olmaz
Erkekse olmaz
Asıl ondan olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
20'li yaşlar hayatın yönünün çizildiği en kritik dönemlerdir. Sorumluluk almaktan kaçınan ve konfor alanına sıkışan biri, zamanla özgüvenini de yitirir. Aile desteği güzeldir fakat bir yetişkinin kendi ayakları üzerinde durması şarttır. Değişim istemeyen birini biz değiştiremeyiz. Ancak doğru bir rehberlik ve farkındalıkla her insan yönünü değiştirebilir 🌿🎨. Sen kendi hayatında sorumluluk almanın sana kattığı en büyük güç nedir, hiç düşündün mü? 🌸