Artık sinir sistemim bozuldu arkadaşlar elim ayağım titriyor sinirden mutlu olamıyorum sakin kalamıyorum 😪 çok yoruldum bilmiyorum ne yapacağım nereye kadar daha sürecek
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Var öyleleri evet. Sırf tartışmak için bahane arayan tipler.
Sana tahammülü kalmamış. Her hareketin ona batıyordur.
Ha düzelir mi dersen? Bence hayır. Böyle kabullenip devam edeceksiniz ya da söylemesi kolay olan ama yapması zor olan boşanmayı düşüneceksiniz.
Kendi ömrüde kavga etmekle geçti evliliği boyunca inan bu nasıl bir insan değil yaratıkla evlenmişim kendimde bilmiyorum
Maalesef evlenmeden önce gerçek yüzü göremiyor insan. Sonradan da iş işten geçmiş oluyor. Zor bir durum. Seni anlıyorum. Ama dediğim gibi çaresi yok. Ya kabullenmek ya da ayrılmak. Ayrılmakta kolay olmadığı için böyle devam ediyorsun.
Ayrılmak kolay değil çekmekte kolay değil ne Kolayki hayatta amann😏
Evet ikisi de kolay değil. Bizim şansımız diyelim. Çözümü yok. Aslında var ama işte herkes cesaret edemiyor.
Eşiniz değil kocanız oluyor
Eşiniz olsa böyle sorunlar yaşıyor Olmazdiniz
Bir insanı en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir ve bu eksiklikler istemsizce de olsa dışarıda aramaya başlar insan bir süre sonra, çünkü tek taraflı mücadele ile olmadigini anlıyor insan
İlgi, sevgi ve temas eksikliği tahammülsuzluk yapar.
Boşanmadığınız sürece bitmez. Veya her iki tarafta hatalarını kabullenip araya biraz zaman ve mesafe koyup sabırlı olacak. Bu da işe yaramıyorsa zaten en sağlıklısı boşanmak.
Evindeki bu sürekli gerginlik ve yaşadığın hislerin seni ne kadar yıprattığını çok iyi anlıyorum. Yaşadığın bedensel tepkiler ruhunun yardım çığlığıdır. Şu an önceliğin kendi iç huzurunu korumak olmalı. Eşinle sakin bir anınızda, suçlamadan sadece kendi hislerini ve yorgunluğunu paylaşmayı denedin mi? Belki de profesyonel bir evlilik danışmanlığına ihtiyacınız vardır. Sence bu iletişimi başlatmak için uygun bir zaman yaratabilir misiniz? 🌿💛🌸
Cevap
19Cevap
Kavganın sebebi ne onu bilsek. ya da psikolojik bi rahatsızlığı mı var.
Öncelikle hastalığın teşhisi sonra tedavisi. Sebeplere sığınmadan cevaplar bulabiliyorsan tedavisi kolay olabilir derim.
Yazılmış, belki de unutulmuş bir soru daha. Acaba diyor gizli üye.
Salla gitsin ben seni mutlu ederim. Oda kendi halinde takılsın
hangi sebeplerle çıkartıyor kaç yıldır evlisiniz
Bekara karı koca bosaması kolay oldugundan herkes bosan diyecek ama o iş sandıkları kadar kolay olmuyor yasayana sormak lazım
Ürolojiye gitsin.
Görmezden gel muhatap olma
Derdi neymiş yani
papatya çayı ver
Bir de ona sormak lazım.
Çocuk yoksa çok zorlama bence evliliği
Boşanmak için yapıyor
Bahane arıyor
Başka kadını doyuruyor yatakta
Neden mesela ne için kavga çıkarıyor
Kavganın nedenini bul
Bence bi güzel dövüp patakla 😆
Silah alsam eve nasıl olur
Kendi yumrukların silah gibi değil midir zaten
Silah başka olur ya canımı sıktığında basarım tetiğe direk uzaktan 😅
Silahın bi ağırlığı var herkese sıkılmaz 😆 o mermi boşa atılmaz ondan senin ellerin mermi gibidir dedim
Ben elimi sürmek istemiyorum buna ondan mermi halletse işi dedim😂ama evde silah olsa kesin vururum kaza çıkar yani
Değmeyecek insanlar için katil olmaya gerek yok sen bana haber ver ben gelip onu bi yumrukla indiririm 😆
Süpermiş olur 😂 benim gücüm pilim bitti artık sen gel benim yerime bir güzel istediğini yapabilirsin duvarada asabilirsin tavanada
Senin gücün enerjin bitti ama sen bendeki enerjiyi gör bide onun ayaklarını yerden keser kulaklarını duvara çivilerim 😆 onu güzel bir pataklayıp yaşadığı günleri özlettireceğim elim ağırdır biraz haha
Bence bunun çenesini ilk önce çivile diliyle öldürüyor insanı en çok
O zaman bence ilk başta dilini koparmak lazım 😆
Uğraş dur sana havale ettim ben bıktım sıkıldım kavga etmekten usandım bunla 😂
Nasıl idare ediyorsun o bile mucize 😆 kızım ben canım sıkıldıkça pataklar dururum haha sen şunun konumunu at bana haha
Konumuda batsın 😂kendide
😆 nasıl biri şimdi cidden merak ettim haha acaba 1.60 bir şey mi bu fındık faresi
Yokk ben öyleyim 🙈😅benden uzun
😆 sen zaten küçücük birşeysindir o belli hissettirici ama o da pek uzun değil gibi hahaha
Boyu değil aklı uzun olması lazım😂
Birilerinin payına boş düşer birilerinin payına akıl düşer birilerinin payına ikisi de düşer hahaha buna hiçbir şey düşmemiş hiçbir nimetten faydalanmamış 😆
Buna sadece evlenince eşinle kavga et aklı düşmüş😅
Öyle bir akıl düştüyse bizim gibilerine de o izbandut halinle böyle erkekleri pataklaya pataklaya erkek yerine koy adam yerine koy aklı düşmüş hahaha
😂😂çok iyi
Evet 😆 beni onunla baş başa bırakmalısın
Senin güçten banada Verde akşam halledeyim😂
Benim güçten sana vermem için bi ilk başta bu gücü alacak kadar güçlü müsün o önemli hahaha bide boyun kısa nasıl baş edeceksin hahah
Ozaman ben hiç uğraşmadan direk sana göndereyim paketi😂
Paketle gönder 😆 onun yüzünü haritaya çevirip tanınamaz hale getirmem konular var hahaha
Kavgasız gürültüsü olmayı deneseniz olmaz mi
Onu bırakabileceğini belli et
Kavga çıkarma sebebi nedir
2 gün annende kal
Kavga sebebi ne
Durup dururken mi yapıyor bunu
Hmm senin için sıkıntılı bir durum
Ayrıl
Konu ne
Boşa gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?