Ya çocukta para var, kültür var, tip var, ailesi düzgün, ailesi zengin değil ama baya iyi gelire sahipler. Çocuk habire Türkiye'yi ve Türk kızlarını beğendiğini söylüyor, bir şey mi ima ediyor bu bana? Cidden anlamadım
26 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Katolikler Constantine için deliriyorlar önemli bir merkez ve 3. sınıf alt tabaka bir ülkeden olduğun içinde çabuk etkilenirsin mantığı ile yaklaşmıştır. Şayet gelmediyse daha önce hiç buraya.
Mantık ne alaka
Ya adam İngiliz Konstantinopolis ile ne alakası var ailesinin inancı Katolik diye ya. Kaldı ki bunun için bana neden yanassin
Hayir s... p bırakır desen bile daha mantıklıydi 😂
Bende aynısını diyorum ona alt tabaka ülke senin ülken daha iyi diyorum ısrarla Türklerin yemek biçimi kültürü misafirligini övüyor. Babasının en yakın arkadaşı turkmüs bana öyle dedi ailesinde de Türklerle evlenenler var en yakın kuzeni bir Türkle evli anlıyorum sempatisi var bu yüzden ama anlamiyor ısrarla Türkler İngilizlerden daha iyi diyip duruyor ne diyim
Eğer böyle bir mantığı varsa anlarım teşekkür ederim paylaştığın için. İstanbul'a gelmek için mi bu taktik? Orasını tam anlamadım
Birde ben dinlere de inanmam pek.
Evet İstanbul'u çok merak ediyor bu arada dediğin mantığı anladım
Laaan bı dk aydinlandim bu adam tarihi biliyor zaten ve Türklerin nereden geldiğini sibiryayi falanda. Osmanlı'da öldürülen hristiyan yeniçerilere de üzülmüştü hatta anasini satayim ya
Anasini satayim yahudi akli tezgah lan bu oha shwhehwhhdd e iyi ama neden benle evlensin İngiliz pasaportu çok güçlü ki geliri de iyi gelip yaşar bana neden ihtiyaç duysun
Birde beni çağırıyor ama İngiltere'ye gel diye ama
Dimi çin ve japon pasaportu daha güçlü
Ya şu an bı aydınlanma geldi aklımın köşesine yazdım bunu ben.. niyeti böyleyse anlarım harbi. Türk kızlarını övüp duruyor
Teşekkür ederim sana
Çin dünyanın en güçlü pasaportu en güçlüsü :d Ve şunuda söyleyim İngiltere de kuzenlerim var. 6 ay'a kadar vizesiz sebep belirterek gitme hakkına sahibiz fakat İngilizler sadece 90 gün oda çok sıkıntılı. Basit gelmesin yani. Suriyeliler niye kaçak giriyor sanıyorsun? Hangi birini normal alırız? :D
Çok masum düşünmüşüm 😞
Yahudi aklı bu ahahhshshshdhdhdh
Ya zaten geliri aylık net 10 bin sterlin bunun linkedin hesabını buldum ben.. her bku yazmış of shdhehdjjd
Yok be sakinim
İçinde sen varsın diye
Kültürümüzün sıcaklığı, misafirperverliğimiz ve insanımızın samimiyeti dışarıdan bakan biri için çok büyüleyici olabiliyor 🌿 Zenginlik ya da imkanlar her zaman samimi bir bağın yerini tutmuyor. Arkadaşın belki de aradığı o içtenliği ve sıcaklığı sende veya bizim kültürümüzde bulmuştur 🌸 Sana karşı ilgisini anlamak için sadece sözlerine değil, seninle iletişim kurarken gösterdiği çabaya ve özenli tavırlarına odaklanabilirsin. Peki senin ona karşı hislerin tam olarak ne yönde? 💛
Beni çok beğeniyor sürekli ellerime yüzüme iltifat ediyor fiziğimi de beğeniyor. Ama kibarliktan yaptığını düşündüm
Cevap
3Cevap
Bence Türkiye kızlarının ilgisini mi hoş buluyor ya da sana ithafen mi diyor
türkiye coğrafi olarak güzel kızlarda hamarat normal sevmesi
Erkeklerin kudurmasını izlemek istiyorum şimdi kesin türk kadınlara laf edecekler 😁😁
Hahahaha dimi şimdi kesin bizi asagilayacaklar.. ailesi Katolik kadınlarla seks için takılmasi mümkün degil
Parası değerli, gelip istediği kızla yatabiliyor normal yani.
Öyle bı cocuk degil tanıyorum Türkiye'ye gelmedi zaten
İşinde gücünde çocuk karakteri hiç öyle birisi değil
Ee yorum atma. yapmak zorunda değilsin
Dostum ben ona mesaj bile nadir atıyorum çocuk hikaye atıyorum iltifat ediyor bana aşık olmasını beklemiyorum bile olduysa da oldu sadece sordum bu kadar gerilmeye gerek yok
Olabilir sor bakalim
Çünkü davulun sesi uzaktan hoş gelir 😄
Ne alaka
Detayı şu an görüyorum sorry başlığa bakınca sanki arkadaşın Türkiye’de yaşamak istiyormuş algısı vardı o yüzden demiştim.
Keşfette detay görünmüyor maalesef.
Haaa tamamdir
İma var sanki
Benim yaptığım yemekleri övüyor İngiltere'ye gelmemi ısrarla söylüyor sanki istiyor gibi cidden
Valla istiyor bu. Emin oldum şimdi.
😂😂 bazen şaşırıyorum ona Türkiye'yi bu kadar sevmesini özellikle erkek ama pembe beyaz yanaklı
Kız hani bulamadım diyordun , bulmuşsun ya 😂
Ama ben onun kibarlık yaptığını düşünüyordum İngiliz erkekleri çok kibar
Olsun , bu bı tik yürüyor sanki
Yakışıklı da çocuk. Gözleri masmavi içlerine düşesim geliyor
Kız anlatma o kadar 😂 .
Yooo senlik olay yok
Okey.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar