Insanlari, sehirleri vs.. Gercekten severek tatile giden veya yasayan var mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben seviyorum ama şu an olduğu durumu değil tabi ki de bu ülkede mutlu olmak aşkı bulmak mümkün bile değil
Ben çok seviyorum ülkemi. Zor koşullar varsa bu ulkenin degil devletin ve milletin sucudur. Yoksa gayet güzel baska ulkeler tarafindan alinmam icin yillarca kan dökülmüş kritik harika bi ulkedeyiz 🧿
Alınmak*
Ülkemi çok seviyorum. İnsanlarından nefret ediyorum.
Insani zor gercekten bende sevmiyorum
Bir çok şeyi sevmeden vatanımı severek yaşıyorum bu yeterli...
Nefret ediyorum bu leş ülkeden ve insanlarından
Aynen bende. Sen yerli misin?
Maalesef
Umarim kurtulursun
Umarım sende
Ben yurt disindayim
Çok iyi ozaman hangi ülke
Hollanda. Sende kacabildigin anda kac. Bi hafta kaldim 5 yas yaslandim
Fırsatını bulursam tr cehennemini 1 saniye bile düşünmem terk ederim. 1 haftada neler yaşadın? hollandayla farkı neydi? Dinlemek istiyorum.
Ya en basiti insanlar asiri sinir bozucu. Her yerde sanki dovecekmis gibi davraniyor trdekiler. Acayip bir agresiflik var ve surekli asik surat. Baska cok basit bir olay: yaya yolunda yol vermemek ne ya bu ne bicim araba surmek. Hollanda almanya da falan hic biyle seyler olmuyor yapan varsa da orada dogmamis bir yabancidir. Bana hep oyle denk geldi. Kendimi burada hic guvende hissetmiyorum. Surekli diken ustundeyim. Kaldirim taslari kafam kadar ve bozuk. Bi dusundum dedim ki engelli insanlar burada ne yapiyor. Hollanda da bile engelliler zorlaniyorsa burasi onlar icin cehennem. Adam gibi yol yok her yer karisik.
Pazara gittim 3 - 4 saat icinde iki defa su olayi yasadim: bir baba cocuguna kufur ediyor kes sesini diye bagriyor herkesin icinde el kaldiriyor. Kafami onlara cevirdim adam hemen elini indiriyor. Ne bu agresiflik ya. Buranin cocuklari da bi degisik ama onu da fark ettim. Biraz terbiyesiz ve egitilmemis. Misafirlikte olsun yolda yururken bile rahat duramiyorlar. Cocuk diyip gecmesin kimse ben oralarda boyle olaylar cok goremiyorum.
Burdaki insanlar cok onyargili. Gurbetci oldugum tipimden belli nereye gitsem arkamdan insanlar akp erdogan konusunu aciyor. Neden bu onyargi benim ona destek verdigimi kim soyluyor.
Herkesin agzinda kufur kimse nezaketlik nedir bilmiyor. Hayvan gibi hanzo hanzo yuruyusler. Yere polis bile cop atiyor kendi gozumle gordum. Bankada calisan insanlarin egosu hakkinda konusmuyorum bile. Insanlar burada kendini cok bsy saniyor. Herkes zaten uzayli gormus gibi gozunu dikmis bakiyor ve dinliyor. Sanki ufo ile indim turkiye ye. Hic mi yabanci gormediniz. Herkes asiriii sabirsiz. Yaya yolunda yol veriyorum bunlar arkadan kornaya basiyor.
Butun tuvaletler pis. Havalimani bile igrencti. Koskoca İstanbul avmlerin tuvaletleri bile igrencti. Herkes birbirini kaziklamaya calisiyor herkes dinden bahsediyor ama kendileri en dinsizi sonra baskalarina laf atarlar yok su kiz sunu giynmis yok bilmem ne ama kendisi itiraf etti vergi odemiyor insan gibi. Daha aklima gelse neler var
Birde cok isarcilar. Bsy istemiyorum diyorum hala zorluyor beni ama ben istemiyorum yav zorla mi. Herkes burada herseyi daha iyi biliyor. Kendileri hakli diger herkes sal””ak.
Fiyatlardan da bahsetmedim. Yuh bu ne. Macdonalds bile hayvan gibi pahali. Giderim baska ulkede tatil yaparim daha iyi en azindan insan gibi davranirlar. Uzun tatil yapamam ama adam gibi yaparim.
Erinmeden uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim. Hepsini okudum, maalesef 5 günde yaşadığın olayları ortalama hergün yaşıyoruz. İnsanlar sıra nedir bilmiyor sözde Müslüman ülke hak yemekte üstüne yok kimsenin sahiller ormanlar çöp yuvası daha neler neler. Avrupada yaşayan biri olsaydım tatil için bile bu ülkeye gelmezdim. Yunanistanın çok güzel adaları tatil yerleri var orada gecirirdim tatilimi ve bu kadar dert çileyle ugrasmazdım. Neyse her şey bir tecrübedir. Yerinde olsam bir daha gelmem ama
Evet sahiller vs hep cop. Kimse dogayi dusunmuyor. Ailem yuzunden geliyorum yoksa gelmem zaten. Datanacaz artik biraz ama simdiden hollandayi ozledim. Turist gorunce seviniyorum İstanbul'da falan
İdare et bir süre yapacak bir şey yok gibi, diğer senede bahane bul gelme 😄
Bsy daha demek istiyorum bu ulkede disiplin sifirrr. Gevsek ve rahatlar. Hollanda da saat 10 dediginde saat 10da gelir adam. Eger gec kalacaksa da insan gibi haber verir ve gecerli bir sebebi olur. Burdakilerin umrunda degil saatler sonra gelir haber vermez siritarak gevsek gevsek gelir randevuya. Ustalar bile boyle. Sacma sapan cat kapi ziyaretler yaparlar. Daha aklima gelmeyen cok sey var sinir krizi gecirmelik ozele saygi yok. Sacma sapan sorular ozele giren ve benim aciklama yapmak istemedigim. Sonra sacma laf sokmalar falan.
Bulacaz bi bahane
Evet saygı falan yok bu gibi durumlarda yani herşeyiyle leş bir ülke,
Akp li olmayan herkesi her şeyi sevebiliriz
Tek sorun akp degil bence ama tabi buyuk sorun
Ben bu ülkeye karşılıksız 2 yılımı verdim
Nasil yani ve neden
Sevdirmiyorlar artık. Mülteciler sıktı.
Bence sadece multeci degil..
Öylesine yaşıyoruz
Ben seviyorum