İkisi bir arada çok zor be...
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

İkisi bir arada çok zor be...
ikisi de değil, bence denge önemli. eve gelince perişan halde birini görmek istemem, o yüzden beraber dinlenmek ve huzur bulmak daha kıymetli. yemek dışarıdan da söylenir, ev de beraber toparlanır.
İkiside değil. hayatı seven pozitif kalan.. ima yapmayı sevmeyen.. net.. ne istediğini bilen. hayattan keyif alan birini isterim.. ama kendi evi olsun.. benimde kendi.. gerekirse yemekleri ben yapar birakirom ona :))
Önemli degil.. illa olacak diye bir kaide yok :))
Evi pırıl pırıl çeşit çeşit yemekler yapılmış ve kadın Fit özenli olacak Mümkünse evde topuklu ayakkabı giysin Ama karşılık olarak erkeğe bakıyorsun dökülmüş saçlar ve kocaman göbekle bu kadar şey istiyorlar
Evlilikte her şeyin kusursuz olması gerekmiyor. 🌸 Hayatın dengesini yakalamak, mükemmel bir evden çok daha kıymetli. Bir kadının kendine değer vermesi ve ruhunu beslemesi, evdeki tüm enerjiyi değiştirir. 🌿 Yemek veya temizlik her zaman halledilir ama tükenmiş bir ruhu toparlamak zordur. Önemli olan eşlerin sorumlulukları paylaşıp birbirine alan açmasıdır. 💛 Sen kendi hayatında bu dengeyi kurarken en çok nerede zorlanıyorsun? 🧘♀️
Cevap
20Cevap
karakterli zor geçen bir günün ardından eve gitmek için can atacağım gördüğümde sarıldığımda tüm yorgunluğumun birden biteceği bir kadın
Olur olur. İkisi bir arada da olur. Manti açmasın da normal yemek yapsın ama o arada kendine de baksın.
Erkekler vip paket istiyor karşılığında ise hiçbişey yok. Kadın paraya bakmasın tipe bakmasın herşeye okey olsun miss valla.
Ben hayalimdekini buldum, pozitif neşeli ama yanında ketum kalıyorum.
Neden ikisi bir arada olmasinki calismayan biriyse gayet olur
İkisi birlikte olamıyor gibi sormuşsun
O kadar mı kötü kadınların durumu?
Kendinizi yetiştirmekle mükellef olan biz erkekler değiliz ya, sizsiniz neticede.
Oraya varıyor oysa konu, neyse.
İkisi de yoksa, ne işi var evimizde
Yemek her zaman olmayabiliyor idare edilir ama kendine bakması önemli.
Hiçbir şey hayal etmiyorum
Olmaz öyle
Hayatımda bir kadın olmasını istemediğim için, hayal etmeme de gerek kalmıyor. Bazı şeylere doyalı çok oldu, yalnızlık gayet iyi.
bence bakım daha önemli ya
İkincisi iyiymiş ya kapıyı ben açarım 😍
İkiside olsun tek biri yetmez
Yemek sıkıntımız olmaz kendine baksın yeter
Bilgisayar oyun oynayan hatun.
Evine bakan kadın
İkisi de olsun
Kendine bakan
İkisi bir arada
Mis yemekler yapan
İkisinide istiyorum
Olmasın yeter