Kişilik & Karakter Yemek yapan kadın mı kendisiyle sürekli ilgilenen kadın mı? Ateşlibloom Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İkisi de benim için önemlidir ama en önemlisi tabikide aç kalmamak ya siz😂 Yemek yapan kadın mı kendisiyle sürekli ilgilenen kadın mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben aşık olduğum kadını seçerim yemek yapması önemli değil 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Erkeğin kalbine giden yol mideden geçer kanka 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yemek disardanda yenir onemli olan kendine bakmak ammini falan killi mi birakcaz 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Yemeği yapsın yiyelim, sonra benimle ilgilensin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben aşık olduğum kadını seçerim yemek yapması önemli değil
Erkeğin kalbine giden yol mideden geçer kanka 😂
Yemek disardanda yenir onemli olan kendine bakmak ammini falan killi mi birakcaz
Yemeği yapsın yiyelim, sonra benimle ilgilensin.
İkiside bence Ama yemek yapan kadın olur ya
Yemek yapan
Kendisiyle ilgilenen