Sanki terörmüşüm gibi davranıyor, bana düşman gibi davranıyor, bir yandan da seviyormuş gibi davranıyor, bunun derdi ne bilmiyorum, rakip gibi davranıyor, son zamanlarda bir de kendi kendine, valla seni çok seviyorum diyor
26 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Kendi kafasındaki çelişkileri senin üzerinden çıkarmaya çalışıyor.
Nasıl
Normal zamanda yapıyorsa karakteri oynaktır.
Neden böyle davranıyor sence
Çünkü karakteri oturmamış. Benim eşimde öyleydi.
Neden böyle davranıyor
Çünkü manipüle etmeye çalışıyor. Özgüvensiz ezik birinin teki. Seni istediği gibi yönlendirmeye çalışıyor. Sürekli bir iyi bir kötü davranarak kendinden şüphe ettirecek.
Öyle mi ailecek bunlar böyle çok pislik insanlar medeniyet sıfır dünyayı onlar yaratmış gibiler peki ne yapmalıyım
Sen nasıl baş ediyordu
Zaten genelde aileden başlıyor bunlar. Çocuklar kurban oluyor. Sonra işte evlenınce o kurban seni kurban etmeye çalışıyor. Bu tarz insanlara ne yapsan yaranamazsın ben 5 senemi verdim. Ki dişli biriyimdir ona rağmen asla olduramadım. En iyi yöntem o ortamı bırakmak. Ancak bu tarz insanlar ailesine bağımlı olur.
Yani Hiçbi şekilde yola gelmez mi bazı kadınlar kocalarını avucunun içine alıyo ben dişli değilim maalesef sakin sessiz biriyim bide arkamda ailem yok
Yola gelmez eğer ayrılma imkanın yoksa şartları değiştireceksin. Bir oyunun içinde olduğunu bil ve kuralına göre oyna
Nasıl oynamam lazım peki
Ailesiyle ne kadar yakınsınız?
Farklı ve uzak şehirlerdeyiz ben onlarla mesafeliyim aramıyorum
İstersen konuşabiliriz, harun abi değilim merak etme bende evliyim zaten :)
Bir kadını mutlu etmek istiyorsan dost gibi seveceksin düşman gibi sìkeceksìn demişler 😂🤣🤣
Her dogulu teroristmi oluyo âmcik diceksin
Anlatıyorum anlamıyor bide ben Arap kökenliyim zaten
Farketmez
Biliyorum da neden böyle yapıyo beni bilmesine rağmen
ne alaka ya detayları anlatsana bi
Ya mesela Diyarbakır spor kazanınca bana tavır alıyo bide sürekli maçtan bahsediyor en ufak şeyden bahsediyorum
Anlamadım
Evet kendi kendine giriyo konulara
Yok alakam hiç olmadı
Burdan yaz
sert seviyor
Nerelisin
Hakkari de ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinin zihnindeki kalıplaşmış önyargılar ile sana olan duygusal bağı arasında sıkışıp kaldığı çok açık 🌿 Ön yargılar ne yazık ki en yakın ilişkilere bile gölge düşürebilir. Bir insan ötekileştiren fikirlerle yetiştirildiğinde, kalbiyle zihni çatışabilir 🌸 Sana karşı büründüğü bu savunmacı ve rakipçe tutum, belki de kendi içsel çelişkilerinden kaynaklanıyordur 🎨 Bu durum seni çok incitiyor olmalı 💛 Bu gelgitli davranışları üzerine onunla sakin bir anda hiç açıkça konuştun mu? 🧘♀️