10 yıllık çok yakın bir arkadaşım Gamze’yle son zamanlarda sürekli tartışmaya başladık, sürekli kavga başlatırdı, özellikle son kavgamızda bana “bencilsin, paragözsün, beynin yok, normal değilsin, tedavi ol” gibi çok ağır şeyler söylendi. Ben de artık sürekli kendimi açıklamaktan yorulduğum için geri çekildim. Allah biliyor ki maddi manevi gerçekten kendimi yırttım ben sevdiklerim için. Yaklaşık 4 aydır konuşmuyoruz, çoğunlukla ilk adımı ben atardım, uzun açıklama ve özürler, ama bu sefer atmadım. Buna rağmen çevreden sürekli “Melis neden adım atmıyor?” deniyor.
Asıl sorum şu: Benim doğum günüm 4 Eylül’dü. Gamze’yle o kadar iyi bir dostluk yapmış olmama rağmen bir mesaj atmadı, sevgilisi var ona da keza çok yardımcı oldum, Gamze için hep para istediğinde attım, birlikte harcadılar, o da kutlamadı.
Gamze’nin doğum günü 11 Eylül. Kardeşi Sibel bana “cuma doğum günü, kutlayacağız, gel” dedi. Ben de şimdi düşünüyorum: Benim doğum günümü kutlamayan birinin doğum gününü birkaç gün sonra benim kutlamam ve gidip yanında olmam sizce mantıklı mı ya da Sibel'in böyle bir davet yapması da düşüncesizce mi, yoksa ben mi fazla karşılıklılık bekliyorum?
Siz olsanız ne yapardınız
Asıl sorum şu: Benim doğum günüm 4 Eylül’dü. Gamze’yle o kadar iyi bir dostluk yapmış olmama rağmen bir mesaj atmadı, sevgilisi var ona da keza çok yardımcı oldum, Gamze için hep para istediğinde attım, birlikte harcadılar, o da kutlamadı.
Gamze’nin doğum günü 11 Eylül. Kardeşi Sibel bana “cuma doğum günü, kutlayacağız, gel” dedi. Ben de şimdi düşünüyorum: Benim doğum günümü kutlamayan birinin doğum gününü birkaç gün sonra benim kutlamam ve gidip yanında olmam sizce mantıklı mı ya da Sibel'in böyle bir davet yapması da düşüncesizce mi, yoksa ben mi fazla karşılıklılık bekliyorum?
Siz olsanız ne yapardınız
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer