29 gü

Eşim neden yalan söylemiş olabilir?

Eşim iş için Ankara’ya gittiğini söyledi. Cumartesi günü Ankara’da olduğunu ve bana Ankara’daki bir mağazadan hediye aldığını söyledi. Ben de biraz fazla meraklı/takıntılı bir eş olduğum için 😂 gün boyunca neredeyse saat başı telefonla arıyorum, sürekli iletişim halindeyiz. Bana Ankara’da olduğunu, yolda olduğunu vs. anlatıyor. Hatta Ankara’daki mağazadayken kendisini aradım, “Şu an mağazadayım” dedi. Akşam da eve geldi.

Aldığı hediye küçük geldiği için birkaç gün sonra birlikte mağazaya gidip değiştirmek istedik. Mağazada çalışan kadın ürünü sistemden kontrol edip “Bu ürünü İstanbul Akasya AVM’den almışsınız, orada değişim yapılmamış mıydı?” dedi.

Ben resmen şok oldum 😂 Çünkü eşim bana bu hediyeyi Ankara’dan aldığını söylemişti. Üstelik cumartesi gündüz aldığını, akşam da eve geldiğini biliyorum. Yani cumartesi Ankara’da olup hediyeyi alıp sonra İstanbul’a dönmüş gibi bir durum da yok. O gün zaten sürekli konuşuyorduk.

Ben bunu eşime sorunca “Değiştirmiştim” dedi. O anda tartışma çıkarmamak için inanmış gibi yaptım ama kafama hiç oturmadı. Çünkü ürün cumartesi Ankara’da alındıysa, hangi ara İstanbul Akasya’dan alınan ürünle değiştirildi? 🤔

Şimdi objektif olarak soruyorum: Sizce burada gerçekten mantıklı bir açıklama olabilir mi? Yoksa eşim bana Ankara’da olduğu konusunda yalan mı söyledi? Ben mi bir detayı kaçırıyorum?

Özellikle dışarıdan bakan insanların fikrini merak ediyorum. Siz olsanız bu durumda ne düşünürdünüz?

Eşim neden yalan söylemiş olabilir?