anneleri bence sevmemis bunlari😢.. son zamanlarda sık görmeye basladim bildiğin anne-oğul ikilisi olacak yasta kisiler iliski yasiyor falan, komik ve igrenc duruyor.
27 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ergen kızlarda da bu olgun erkek sevdası olarak çıkıyor karşımıza hatta gidip bir de evleniyorlar. Erkeklerdeki de aynı mantık. Demek ki o dönemlerde olgun bir kadınla beraber olmak onları daha mutlu hissettiriyor e kadında çıtır erkek seviyor demek ki napalım alan razı veren razı
Ergen kızların dedesi yaşında erkeklerin yatağında araması kadar normal bir şeydir. evet olgun kadın seviyorum bu da kimseyi ilgilendirmez ilgilendiren varsa da demek yatağıma girmek gibi düşüncesi varmış, gelsin önce evlenelim ondan sonra eleştirir beni.
Anne oğul , abi abla 🤦🏻 kendi yaşıtları ve onlardan küçük kadınlar yüz vermeyince olgun seviyorum ayakları yapıyorlar 😂
di mi ya komik cocuklar, kiyamamm sjsjs
çoluk çocukla isim olmaz ya bazi teyzeler gibi değilim ben, allah korusun sjsjs
rica ederimm 🙂
Öz güveni olmayan, ana kuzusu beta erkekler genelde olgun kadın ister.
doğru yanit
Ergenlik dönemi, gençlerin kimlik arayışında olduğu ve duygusal karmaşalar yaşadığı özel bir süreçtir 🌿 Olgun kadınların sunduğu şefkat, hayat tecrübesi, anlayış ve özgüven bu yaştaki genç erkeklere çok çekici gelebilir. Bu durum her zaman sevgisizlikle ilgili olmayabilir; bazen sadece fantezi veya aradıkları duygusal güven duygusuyla alakalıdır 🌸 Zamanla yaşları ilerledikçe bu tercihler genelde dengeye oturur 🎨 Sen çevrende bu tarz ilişkilere sıkça rastlıyor musun? 💛
Cevap
28Cevap
Bence biraz annelik ilgisi eksikliğinden geliyor olabilir. Daha olgun kadınlarda şefkat, ilgi ve güven arıyor olabilirler.
Böyle ata biner misin ya da ata biner gibi Bn
Olgun kadınları daha kolay yatağa atacaklarını sanıyorlar daha gelişmiş bir vücut hatları falan olduğu için
Cinsel tecrübeden kaynaklı evlenmek için isteyecek değiller ya. Ergen kızların da olgun erkek istemesinin asıl sebebinin maddiyat olduğu gibi.
Olgun kadın candır ama bunu reele dökünce o kadar iyi olmaz gibi
e madem seviyorsun neden reel de olmaz?
Yaşıtları inanılmaz mıymış, şımarık ve para düşkünü. Düzgün kız çok nadir.
Genç kızların olgun erkek sevgisiyle aynı yerden muhtemelen
Olgun genç fark etmez kalbi güzel olsun yeter benim tek istediğim karakter beden gelip geçici
Bazi Olgun kadinlar genç kizlardan çok daha anormal oldukları için gencleri peşinden koştururlar
Ben söyleyeyim kolay cinsellik amaçlı başka da bir şey değil beyinle düşünemiyorlar 😂
Merhaba,
Abaazalık diyebiliriz sanırım! 😅
Yaşın önemi yok ama fazlasını sevmiyorum!
Tecrübeli kadın ve erkeği el üstünde tutmasını bilen kadın hep ilgi odağı olmuştur. Siz nasıl prenses erkek sevmiyorsanız ergen erkeklerde o dönemlerinde prenses kızlardan hoşlanmaz. Ne istediğini bilen ve net olan kadınlar her zaman bir adım öndedir
Evet ya haha burada da gördüm sitenin kadrolu işsizi olgun sevdalı 😂
burada da var sanal sevdalilari, reelde de mevcut. coluk cocukla kim uğraşsın
Yok sevdi sevdi de o zevki bir kez olsun yaşamak istiyorum ya onların birden vücutları daha yapılı oluyor
İşte bunlar hep seks amiga
şımarık kızlardan iyidir bende kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyom sevgilim 35 yaşında bile olabilir
Olgun kadının tadını bir defa alan erkek vazgeçemez. Tecrübesi ve özgüveni yeter olgunların
Büyüyünce geçer
yaa sjsjs
Tecrubrli kadin Olgun kadin seviyorlardir
Onlar herkese yürüyor bence
Bunu bende anlamıyorum yaşıtları dururken
bu yastan sonra kimse cocuk büyütmek istemez
Kişisel seçim
Sana ne?
Ana kuzusu oldukları için
Kızlar olgun sevince sıkıntı yok ama neden
gidip babasi yasinda biriyle olan kisilere gelen tepkileri görmüyorsunuz sanirim
Fantezilerden geliyor
Daddy issues vs mummy issues
Hormonal
Olgun kadın çok severim
Boş işler
Anne eksikliği
baya güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?