17-18 yaşında ki bir kız bile 30 ve üstündeki erkekleri arzuluyor. “Olgunluk” lafını geçelim arkadaşlar, kadınların kendilerinden 10-20 yaş büyük biriyle birlikte olmak istemelerinin sebebi nedir?
Kadınların olgun erkek sevdası neyden kaynaklanıyor?
17 18 yasindaki kız 30 üstündeki erkeklerle takılıyorsa amaç para yemektir. Ciddi evlilik düşündüklerini zannetmiyorum. Saçma sapan ilişki olduğu da ortada. Onun dışında 20li yaslardaki kizlarin 30 yas ve üzeri bir olgun erkekle olması zaten normal olandır. 30 yasini geçmiş kadin ise isterse 70 yaşındaki adamla bile olabilir. Bunu diğeri gibi elestiremezsiniz. 30 yaşındaki kadınla evlenilmez yasi geçmiş diyenler nedense eleştiriyor ama. 🤣 Ben 30 yaşımdan önce evlilik düşünmüyorum ve en az 40 yaşında olması gerekiyor adamın da. 18 yaşımda olsaydım 25in üzerine çıkmazdım tabi.
Bende çözmüş deģilim kendi yaşıtı varken veya ondan bir iki yaş büyüğü varken gidipte abisi yaşında ya da amcası yaşındakilere bakmak ahmaklıktır öyle erkekler dikkatimi bile çekmediler 😊
Tam anlamıyla trend gibi bir şey bu. Çoğu bilmiyor bile sebebini. Bir kısmı para için bir kısmı ben kendimden büyükleri de etkileyebilirim diye ego kasmak için minnacık kısmı da gerçekten aşırı olgun olduğu ve sevdiği için istiyor.
30 yaşındaki insan biraz bir şey görmüş geçirmiş deneyimli olduğu ve birşeylerin kıymetini biraz daha iyi anlıyor olduğu için? Olgun tabi milf diiye geçiyor birde o zaman bende olgunun milf yani hdjdjdjdjsjdj😀😀😀😀
Olgun erkek boş muhabbet. şimdi kadınlar zengin koca ister neden 20 yasinda birisiyle çıksın ne işi var ne para var gider işi parası birisini bulur. malasef bazıları buyle 😂
Bir çok nedenden olabilir, baba sevgisi eksik çocuk olabilir, sugar dady yani para için olanlar var, karakterinden etkilenenler vardır, liste uzar gider, hepsini bir kefeye koymak olmaz kısaca
Sebebi ekonomik koşullarin getirdigi kendini garantiye alma içgudusu. Kadinlarimizin çogu maalesef ki gösteriş meraklisi, tembel ve hazira konmayi sever.