Eşim yakın arkadaşı bir ihtiyaç olursa buradayım ara gelirim dedi bunu amacı tam olarak nedir?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim yakın arkadaşı bir ihtiyaç olursa buradayım ara gelirim dedi bunu amacı tam olarak nedir?
Bence tek başına “bir ihtiyacın olursa ara” demesinden özel bir niyet çıkarmak doğru olmaz gerçekten yardımcı olmak için söylemiş olabilir özellikle eşinin arkadaşıysa bunu normal bir nezaket cümlesi olarak değerlendirmek daha doğru ama söyleyiş şekli çok samimi ısrarcı veya sınırları aşan bir tavırdaysa o zaman farklı bir anlam taşıyıp taşımadığını davranışlarından anlayabilirsin tek bir cümleye bakıp kesin olarak senden hoşlanıyor veya başka bir amacı var demek mümkün değil
Bunu hemen olumsuz bir yere çekmemek gerekir 🌿 Bazen eşlerin yakın dostları, aileye dâhil olduklarını hissettirmek ve gerçekten koruyucu bir destek sunmak için böyle içten bir teklifte bulunurlar 💛 Burada önemli olan niyet ve söylediği anki tavrıdır. Eşinin bu durum hakkındaki hisleri nasıl, hiç onunla paylaştın mı? 🌸
Cevap
10Cevap
Eşin uzakta ya da seyahatte mi, neden böyle slyledi arkadaşı?
Sende bunun ne anlama geldiğini bilecek bir enerji akılınolmalı bir düşün bakış ya da bir yerde yalnız kaldımız mı kısa süreli
eşin yokmu ki yanında
Kocan yetmezse Ben buradayım diyor
Niyet belli zaten
Tamamen iyi niyetlidir emin ol
Hoş değil
iyi anlamda da diyor olabilir kötü de
Şeftali suyu çok güzel demiş
Ne olabilir
Seks istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?