Arkadaşımın karısı detaya gelin?

beraber çalıştığım arkadaşım var hatta çalışıyorduk ben ayrıldım neyse arkadaşmın karısı bazen iş yerine gelir eşinin yanına gelidiğndede hoşgeldin der selam verirdim yakın bir zamanda iş yerinde ayrıldım 1 hafta oluyo ayrıldığımın ertesi günü arkadaşın eşi sözle yanlışlıkla bana mesaj attı kardeşim nerdesin falan gibisinden sonra bir mesaj daha pardon yanlışlıkla sana mesaj attım diye bir mesaj daha geldi mehmete söyleme şimdi yanlış anlar dedi bende mesajlara cevap vermedim benim o işyerinden ayrıldığımı bilmiyor aradan bir mesaj daha geldi ali bazı dertlerim var hiç dertleşecek arkadaşım yok yanlış anlamassan derdimi paylaşmak istiyorum dedi bende ne derdin varmış dedim benim derdim olamazmı dedi eşim eskisi gibi bini sevmiyo bağırıyo diye dert anlattı bende evlenmeden önce aklın nerdeydi evlenmeseydin dedim evlenmeden önce böyle değildi evlendikten sonra huyları değişti dedi ertesi gün sabah napıyon diye bir mesaj daha atı sana bir şey söylüyecem dedi bende ne var dedim kocamla cok kötü kavga ettik beni dövdü 2 gün sende kalabilirmiyim yemeğinide yaparım diye mesaj attı bende delirdim manyak mısın sen evli bir kadınsın ne bende kalması git nerde kalıyosan kal benden uzak Allah'a yakın ol diye fırça attım sizce bu kadının niyeti ne ne düşünüyosunuz birde diyo beni yanlış anladın
biraz uzun oldu ama durum ne yapayım ben akıl verin
Arkadaşımın karısı detaya gelin?