Eşimin bayan arkadaşı ne yapmak istemiş olabilir?

Eşimin bayan arkadaşını yaklaşık 1 aydır evimizde misafir ediyoruz, aslına bakarsanız öğrenci ve yurtta kalabilir fakat konfor ve yurtta canı sıkılıyor diye bizimle kalıyor. Bu durum ilk başlarda sorun etmedim ancak sonralarda eşimi çok uyardım arkadaşının bizimle kalma konusunu abarttığı ve artık yurduna dönmesi gerektiği konusunda fakat eşim de arkadaşına git diyemediği için bir bahane arayışındaydı hep. Ama süreç içinde bilmediğim gözümden kaçan şeylerde olmuş. son olarak ben bir konuda evimizde misafir ettiğimiz kişi ile özel olarak telefonda bir konu hakkında mesajlaştım ve mesaj içeriği asla aldatma ya da misafirimize karşı bir sarkıntılık vs değildi ancak benim bu kişi ile bu konuyu konuşmam şarttı konuştum sonrasında ise konunun aramızda kalmasını rica ettim tabi aramızda dedi mesajları siliyorum sende sil ne olur ne olmaz dedim bunada tamam dedi tamam dememiş olsaydı ben arkadaşımdan bir şey saklayamam bu konusu açıldığında bahsederim demiş olsaydı yine sorun yoktu konuyu önce eşime ben anlatırdım fakat aramızda dediği için eşime bahsedip eşimi üzmek istemedim ve sustum fakat olaydan bir hafta sonra hergün bizim evde kalan her dk eşimin yanında olan kişi söylemek için 1 hafta zamanı varken söylemeyen kişi 1 hafta sonra eşimin karşısına geçip bu konuyu anlatmış eşimde konuyu benden değil arkadaşından öğrendiği için bana kzdı sizce bu kişi aramızda tabi demiş olmasına rağmen konuyu eşime anlatarak ne yapmak istedi eşimin gözünde neden beni değersizleştirdi?

Eşimin bayan arkadaşı ne yapmak istemiş olabilir?