Çok yakin bir kiz arkadasim var evli oldugu adam benim çocukluktan tanidigim bir arkadas ama çok fazla samimiyetimiz yoktu birbirimizi gördükçe hal hatir sorardik eskiden dün çok tuhaf bir sey oldu kapinin önüne gitmistim arkadasimdan bir sey almak için adamla kapida karsilastik her zamanki gibi biz sohbet ettik ben biraz fazla canayakin bir insanim biraz cilveli bir yapim var ama bu benim özellikle yaptigim bir sey degil üstümde tamamen siyah giyinmistim ve günes gözlügü vardi önce benimle alay eder gibi mafya misin kizsan dedi güldüm yakismis mi dedim sonra ben arabaya binerken bana çok yakismis zilli dedi ve bana Opücük atti ben ne yapacagimi sasirdim hemen bindim arabaya gittim kendimi çok kötü hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
arkadaşına söyle bence
Belliki sende gözü var senden o samimiyeti görünce oda sana yürüdü
20 yıldır aynı samamiyetteyim evlendikten sonramı yürüdü saçma degilmi
Yani yakın arkadaşısın sürkeli görüyor eşiylede iyi değilse ilişkisi yavşamış
Kız arkadaşım anlattı biraz 1 buçuk yaşında bit oğulları oldu aralarındaki cinsel münasebet baya sıfıra inmiş kadar çok filan diye acaba ondanmı böyle kafayı oynattı bu adam ben en iyisi bi süre uzak durayım onlardan
Evet sıfıra inmesi büyük sorun bence önce kız arkadaşını uyar sıfıra indirmesin söyle adam dışarı yönelir erkekler yapamadan durmaz sen olmasan başkasına gider
Durumu ona uyandırmadan uyarmam lazım doğru diosun
Onu uyandır sonra yine uzak dur
Ben biraz cilveli ve cana yakın bir insan olabilirim ama ben şerefsiz değilim arkadaşımın eşine yan bakacak kadar adi bir insan değilim çok şükür
Senle alakalı bi sorun yok kendini suçlama 20 yıllık bir tanıdık şerefsizlik onda var ve en büyük sorun evliliklerinde sorun var umarım düzelir
Milletin g*tü kalkmış nerede ne yapacağını şaşırdı iyice.
Dikkat etmelisin davranışlarına ne kadar arkadaş olursa olsun
Sen tam bir *rospusun. İnşallah ilerdeki kocan da senin en yakın arkadaşınla böyle yapar. Karma diye bir şey var
Ama benim ne suçum varki ben kendisini 20 yıldır tanıyorum hiç ters bir hareketini görmedim bu zamana kadar
Niye öyle davranıyorsun adama. Sıradan bir şekilde konuş. Cilve ne
Ben adama cilve yapmadım sen yanlış anladın yapı olarak biraz cana yakın bir insanım kadınlarla bile sohbet ederken o şekildeyim yani
Kullanıcı adına bakınca troll gibi geldi soru. Eğer gerçekse de kuzum hareketi bunlar kusura bakma
Kuzum ne ya ne hareketi olduğunu anladın sen
Hareket derken bana böyle kapıdan öpücük attı çok yakışmış zilli dedi niyese başlığa öpücük yazamadım kabul etmedi uygulama
Cilvelı kadın denk gelmedı hıc senın gıbı.. adam haklı. Hak etmıssın.. adama cılve yapmısın.. adam tikse senı haklı. Senınde kanın kaynıyor bence adamaa
Yav vallahi günahımı alıyorsunuz 20 yıldır tanıyorum o arkadaşınla evleneli 4 sene filan oldu bir niyetim olsa daha önceden zaten olurdu ama hiç bir zaman o gözle baktım biri degil ne görüntü olarak nede karakter olarak
Hak etmişin senin canın yaprak istiyor sanırım
Yok Vallah aklımda asla öyle bişey yok kendisini 20 yıldır tanıyorum hiç bir zaman o gözle görmedim görmem mümkün bile değil
Peki ilişkiye girelim dese ne cevap verirsin
Ne diosun sen be onu doğduna pişman ederim bu sadece kız arkadaşımla ilgili bir şey de değil onlar evleneli dört sene oldu biz 20 yıldır tanışıyoruz o süre zarfında da hiçbir zaman saygısızlık etmemişti her zaman aynı samimiyet deydim onunla
Ama belli olmaz belki sen de oğan istekli olup kabul edebilirsin
Vallahi seni bilmem ama bizim kitabımızda arkadaşımızın kocasına yan gözle bakmak yazmaz bekar olsa bile 1000 gönlüm olsa birini vermem
Senden hoşlanıyor olabilir
20 yıldır tanıyoruz bir birmizi arkadaşımla evlendikten sonra başkasından hoşlanmak nasıl bir şeydir
Olabiliyor insanlar farklılaşıyor
Cilveli yapınız hoşuna gitmiş itin demekki
Adam beni 20 yıldır tanıyor şimdimi hoşuna gitti saçma degilmi
İnsanların içindeki o gizli kutuyu kimse bilemez herkesten gizli yaşarlar duygularını isterse 40 yıllık arkadaşın olsun böyle demesi garip
sizinle ci sel bir şey istiyor galiba
Vallahi kendimi çok suçlu gibi hissediyorum ben bişey yapmama rağmen arkadaşıma karşı suçluluk duygusu var ona bunu söyleyemedim için
ne alaka söyleseniz ne olacak ki siz çizginizi koruduğunuz sürece ne olacak ki fazla cilveli de olmayın sizde ama :D
Söylesem bana hiç bişey olmaz ama araları zaten bu ara biraz soğuk bi buçuk yaşında oğulu var benim yüzümden kıyamet kopsun istemem ben zaten arkadaşıma söylicem adamı ihmal etme diye hani samimi arkadaşım yanlış anlamıca şekilde
Üstünde ne vardı cilve yaparkenn
Ya söyledim ya cilve yapmadım Herzamanki gibi canayakın davrandım son 20 yıldır oldu gibi hani böyle güler yüzlü yani sonuç olarak hiç bir art niyet yoktu üstümde siyah uzun fırfırlı gibi bir etek vardı onun üstünde siyah tshört vardı ve güneş gözlüğü
etek bir kadında çok seksi durur
Adam yavsamis sana
Bu çok iğrenç bi durum
Insanlar senin samimiyetini cok yanlis anlayabiliyorlar o yuzden dikkat etmek lazim