Valla ekonomik özgürlük her şeydir o kadar okumuşum çalışmama ihtimalim yok
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla ekonomik özgürlük her şeydir o kadar okumuşum çalışmama ihtimalim yok
Aslında ekonomik olarak yine özgür olamıyorsun. Özellikle sevmediğin bir işi yapıyorsan. Çünkü para için sevmediğin şeylere katlanmak, o şeylere zaman harcamak, üzerine yüklenen sorumlulukları yerine getirmek, sana o parayı veren kişileri memnun etmek zorunda kalıyorsun. Finansal özgürlük, para için istemediğin şeyleri yapmak zorunda kalmama özgürlüğüdür
Sevdigim işi yapıyorum
Sevdiğin işi yapıyorsan bile yine de sevmediğin şeylere, kişilere katlanmak zorunda kalırsın. Finansal özgürlük para için hiçbir şey yapmadığında gelir. Bu da birikim ve yatırımla olabilecek bir şey. Zamanla para kurduğun sistem içinde kendi kendine büyür, sen onu kazanmak için hiçbir şey yapmazsın
O da 0 birikimle yapilmaz
Çok haklısın, bir kadının kendi ayakları üzerinde durması ve emeğinin karşılığını alması özgüveni için çok kıymetli 🌿 Yıllarca verdiğin eğitimin ve hayallerinin bir başkasının iki dudağı arasında olması doğru değil. Evlilik bir tahakküm alanı değil, hayatı ve sorumlulukları eşitçe paylaşma yolculuğudur 💛 Çalışmak sadece para kazanmak değil, sosyal bir birey olarak var olmaktır 🌸 Peki bu konuyu evlilik öncesinde müstakbel eşinle net bir şekilde konuştun mu? 🧘♀️
Cevap
8Cevap
Elimde okumuş mesleğim varsa asla saymam onu çalışma nedir o kadar emek boşa mı gitsin elin oğlu için
Ayneen öyle
Evlenmeden önce konuşulmalı böyle şeyler kesinlikle tabi
Sence mesela
Bu rahatsızlık durumu sokakta bile olabilir ya her yer tehlikeli o zaman
Ne bilim yani insnalar çok garip nasıl kafa dalar bilmiyorum ben geçen annemle dışarı çıkmışım annem kapalı giymiş biraz saçı falan açık sadece ama güzle kadın yaşıtlarından çok daha güzel dikkat çekiyor dışarda tutula tutula bakanlar olabiliyor brni baya rahatsız ediyor dayanamıyorum bazen geçende kansızın birine omuz attım şerefsiz öyle bakyorduki nasıl desem utanıyorum azgınlar gibi ıyyy Allah belaların versin maalesef dünya güvenli değil pekte
Erkeklerin surekli baktığını nasil anlıyorsunuz hep çevre kontrolü mü yapıyorsunuz😂😂
Her yaşta şrfsz var maalesef
Ne anlamda
Mesela paramı alırdılar sözde arkadaşlar geri o yandanda kullanmak istiyodulsr bide mesela admala dışarıdayız normalde öyle değil kendin kızlara beğendirmek için bana hakaret ediyor sesin yükseltiyor sanki kızlar omagat erkeğe bal baskın erkek diyip atlıyocak 2 yüzlülük yapyodular bşçoğu
Şerrolar yaa kurtulmuşsundur umarim
Aşağılık kompleksi olan yaratiklar
Yokk
Insallah seninde ablam
Tabi ki çalışsın kredi kartını romantik romantik birlikte öderiz
😂😂
sen çalış biz eşleride sevgilileride çalıştırmıyoruz
Hakkiniz yooggk
ilk tanıştığın anda sor karışırsa devam etme :D yazılı kağıt al imzalı
Boşanmaya gider bu iş çünkü ben atanmak için gençliğimi verdim
Ayneen öyle
Atandın mı çalışıyor musun Şu an yoksa daha girecek misinn
Kadın da çalışmalı bence topluma vatana millete bi faydası olsun...
Çalışmayınca da var ama çalışınca ekstra var
Çalışmayınca ev işleri yapar pek faydası olmaz bence
Evine bakiyor iste
Gerçekten adamdır derim böyle pis bir devirde karısını çalıştıran erkek de ne bileyim yani
Şaka misin
@haygulasorr aferin kız
Neresi şaka ya her yer sapık olmuş namussuz insanı o kadar çok ki
Namussuz insan çalışıp çalışmakla alakali değil her yerde varlar sokakta bile denk gelinebilir
Bacım istediğin şeyi düşünebilirsin saygı duyuyorum ben de böyle düşünüyorum
Peeki
Eşim bana çalışma dese çalışmazdım ben erkek olsam da herkesin kendi fikri ekonomik özgürlük güzel de bazen iş hayatı yıpratıcı
Sen ev işleri eşinde ekonomik tarafi halledin o zaman
Onu da kabul edecek pek kişi olmuyor maalesef veya Türkiyede böyle erkekleri bir süre sonra kadınlar erkekten saymayabiliyor bir de eve benim getirdiğim kadar gelir getirecek bir pozisyonda degilse ekonomik olarak memnun olmayadabilir karışık şeyler
Karşıdaki kişiye de bağlı kabul eden de illa vardır yaa gecen birisi burada ev erkegi arıyordu mesela😂
Bunu önceden konuşacaksın
Aynen ama erkekler evlilikte fikir degistirebiliyoo
Evliyim Eşim 20 sene çalıştı ne yaptıysak birlikte yaptık
Helal olsun
Bugün o olmasa bazı şeyleri yapamazdık
Bence de her şey beraber yapılmalı hayat kaliten artiyor yani
Sakın bu konuda geri adım atöa
Yok atmam zaten mesleğimi seviyorum
Nedir mesleğin
Ebe
Maşallah nerede görev yapıyorsun
Atanicam inss
İnşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
🙏🏻🙏🏻
Kesinlikle çalışırım. Zaten KPSS hazırlanıyorum.
Para lazım eğer yeterli değilse çalışırım
Ben zenginim zaten evde otursun
İşim zor ama çalışmıyorum
Ok np uyar bana
Evlenmem
Masa başı işte çalışılır elbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?