Dünya nereye gidiyor ya akıllı aydın dediklerimiz aile dostlarımız hep boşanıyor genç evlenenler boşanıyor herkes boşanıyor aw neden evleniliyor o zaman
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dünya nereye gidiyor ya akıllı aydın dediklerimiz aile dostlarımız hep boşanıyor genç evlenenler boşanıyor herkes boşanıyor aw neden evleniliyor o zaman
Cevap
2Cevap
boşanmak gerekiyorsa kötü bir şey değildir
şiddet, geçimsizlik, hakaret, ayata kast, kötü muamele, terk, zina, evlilik birliğinin temelden sarsılması, tarafların yükümlülüklerini yerine getirmemesi vb
En ufak şeydede boşanılmaz ki ya
sana ufak kimisine göre zamanla biriken şeyler
boşanmak çiftleri ilgilendirir biz karışamayız sonuçta
şahsen ben olsam asla evlenmezdim
Bende bu gidişle evlenmicem boşa masraf aw dkdk
zaten birde millet düğün yapıyor bu ekonomide basit bir nişan neyinize yetmiyor birdaha hiç giymeyecekleri gelinlik damatlığa bir sürü para veriyorlar pırlanta zaten başlı başına ölü yatırım yok kına yok nişan yok düğün görende servetimiz varda kral düğünü yapıyoruz sanır oynamayıda hiç sevmem zaten evlenmiyeceğim ama evlenicek olsam şuna vereceğim parayı başka şeylere verirdim borç sahibi olmak için evleniyor millet harbi sorunlular
Kendi kendilerini zora sokuyolar aslında bizimkilerde bazen mutsuz oluyo ama ayrılmazlar mesela düşünmüyom hiç
şahsen ben hukuk okuyorum savcı olmadan bizimkileri boşayacağım karar verdim kjıhugıyuftydrte
Sjsjsn bendemi boşatsam napsam sen kimde kalırdın kdk
ben zaten kendi mesleğimi edinince bir süre sonra ayrılırım evden hem onları boşarsam beni illahaki bir taraf düşman ilan eder oyüzden bilemiyorum opoıuoyıtu
Ahah olabilir kaç yaşındalar dkdkd ne güzel işte özgürleştircen takılırlar keyiflerine göre fkfk
40 lı yaşlarındalar
Ee gençler ben boşatsam annemde kalırım babam gıcık sıkıcı bişey ya ana oğul yaşar gideriz dkdk
bende babama dayanamam ya iki tarafta zengin ztn kalırdım birinde muhtemelen annemde kalırdım ama hayalimi gerçekleştirip savcı olursam mecbur gidicem savcılar doğdukları ilde görev yapamıyorlar
Aynen öyle bişeyler var diye biliyorm sen gene iyisin annem 44 babam 50 li yaşında bizdede annem yanında kardeşi gibi duruyo öyle genç duruyo kskddk
sıkıntı ya anlaşıyorlarsa boşanmasınlar ama benim babam narsist yıpratıyor annemi annemde bu boşanma fikrine açık ztn babamda annemi defalarca aldattı neyseki kanıtlı dellili ama annem bilmiyor öğrense kahrolur boşanırken artık öğrenir
Bizdede durum tersi annem çok narsist hatta aldatmış olabilirmi emin değilim şüphem olmuştu bi defa ama işte şu an araları iyi
işte bu durumlarda boşanıyorlar babam iyi bir eş değil boşanmalarını çok istiyorum annemde istiyor babmda bu sayede rahat rahat gider otelde kadınlara opjkjıhougıy
buyüzden diyorum babam beni düşman belliyicek çünkü mal varlığı fazla çok fena nafaka vericek kğpojıuohıgytf
Ahahah yazık adamada ne diyim şimdi kdkd ya kadın aldatırsa sence nasıl olur kadın aldatıyosa ne yapmalı
aynı şekil boşanmalı aldatma varsa kanıt alınır dosyaya eklenir aynı şekilde kadında adama nafaka verebilir
Hmm aldatma olacağını sanmıyorum bizimkilerde ya şimdi düşününce ama ayrılsalar kesin manita yaparlar hele annem kesin kdkd
ğplğkopjıohugyufy
ayrılınca yapsınlar sıkıntı yok ama aldatmaya gelemiyorum birde bunu çocuğu olarak bilmek çok kötü bir durum babam kendine çok güvenir mesela asla yakalanmayacağını düşünür neyse bu durumu işime geliyor tüm kayıtları alıyorum wp kopyalı hatta bende jpıohugıyftrd
Tahammülsüzlük ve anlayışsızlık
Bi bizimkiler kaldı boşanmayan jdks
Çevremde hiç duymuyom
Şiddet gören kadın boşansin işte en önemli sebeb
evlilik zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Günümüzde bireysel farkındalığın artması ve ekonomik özgürlüklerin gelişmesiyle insanlar artık mutsuz ilişkileri sürdürmek yerine kendi huzurlarını seçiyorlar 🌿 Kuşak çatışmaları, iletişim eksikliği ve sabırsızlık da bu süreci hızlandırıyor 💛 Evlilik, gerçek bir emek ve esneklik ister 🎨 Yanlış eş seçimi kadar, ilişkideki dönüşümü yönetememek de ayrılıklara sebep oluyor. Sen de çevrendeki bu olayları gördükçe evlilik kurumuna olan güvenini kaybetmiş hissediyor musun 🌸