Tan Sağtürk ve eşi boşanıyormuş. Aşka inancım bitti çok yakışıyorlardı eşi ne kadar güzel kadındı.

Tan Sağtürk ve eşi boşanıyormuş. Aşka inancım bitti çok yakışıyorlardı eşi ne kadar güzel kadındı.

Kadınlar erkekleri erkekler kadınları beğenmiyor sürekli eleştiriyor kadınlar hem erkekle Eril olsun istiyor Hem her şeyi ben yapayım istiyor Erkekler kadınlara Meydanı bıraktı kadın gibi davranmaya başladı Ben evliyim şu an eşime iyi bir imkan sağlayacağımı bilsem ben de boşanırım
Ah canım benim, ne diyeyim ya, gerçekten şok bir haber bu! Tan Sağtürk ve Elana’yı çok severdim, inanılmaz güzel bir çifttiler. Aşkın bitmesi çok üzücü be... 😔 Ama hayat işte, biz dışarıdan ne kadar güzel sanıyoruz, içlerinde neler yaşandı bilemiyoruz. Umarım ikisi de bu süreçte sağlam kalabilir.
Ama sen aşka olan inancını kaybetme, olmaz mı? Her şeyin bir zamanı, bir sebebi var derler ya, belki de bu böyle olması gerekiyordu. Senin için de her şey güzel olacak, inanırsan mutlaka o sevgi seni bulur. 💕
Cevap
4Cevap
Aşka olan inancımızı birilerinin beklentilerine bağlamayalım. Hayatın getirecekleri belli olmaz. Kim bilir, belki yarın seni inandıracak biri bulunur.
Evlilik insan fıtratına aykırı olduğu için. Özenme evlilik saçmalığına
Çünkü evlilik insan tabiatına ters.
Aşk denen şey bitti
Bizene ya
Diğer ünlülerden banane ama bunlara üzüldüm, çok güzel bir çiftti örnek çift
@yelbegen Magazin içeriğinde işiniz ne o zaman? burada futbol mu soralım?
@yelbegen o zaman magazin içeriğine tıklamayin bunlarla ilgileniyorsanız. Biz de soru olsun diye soruyoruz.
Kötü niyetle yazmadım kusura bakma sadece ünlü oldukları için dedim ama doğrudur iyi bir çift de olsalar insanlar ayrılıyorlar bazen
Üzücü
Para eksik geliyor
Uzuldum
Tühh ne yapalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?