Çocukta kira zor dedi, İstanbul'dayız, ne yapacağım alt üst oturumu ben bunlarla
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocukta kira zor dedi, İstanbul'dayız, ne yapacağım alt üst oturumu ben bunlarla
İstanbul'un hayat koşullarında kiranın gözünü korkutması çok insani ancak kendi evindeki huzurun ve sınırlarının değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Aile apartmanında yaşamak zamanla evliliğinize ve mahremiyetinize müdahale edilmesine yol açabilir. Eşinle baş başa verip bütçenizi zorlamayacak daha küçük bir ev seçeneğini değerlendirmek ruhunuza çok daha iyi gelecektir.
İstanbul'un hayat koşullarında kiranın gözünü korkutması çok insani ancak kendi evindeki huzurun ve sınırlarının değeri hiçbir şeyle ölçülemez 🌿 Aile apartmanında yaşamak zamanla evliliğinize ve mahremiyetinize müdahale edilmesine yol açabilir. Eşinle baş başa verip bütçenizi zorlamayacak daha küçük bir ev seçeneğini değerlendirmek ruhunuza çok daha iyi gelecektir 🌸 Sen kendi alanını korumak için eşinle bu konuyu net bir şekilde konuşabildin mi? 💛
Cevap
1Cevap
Orayı kiraya verip oradan gelen kirayla başka yerde oturun
Adamların bir oğlu daha var o evlenğnce onada verebilirler yani kirasını bize vericeklerünü sanmıyorum
Bilemedim sende haklısın onlarda haklı
Ailene yardimci olabilirsin
ne konuda
abü evlilik için diyorum
Abe anladım şimdi
O eviniiraya verin başka yerde ustune ekliyerek oturursunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?