Of çok cringe sıkıldım halbuki dışarısı kadın erkek kaynıyor sizi sevenlerin kıymetini bilin zira kötü gününüzde bile hep onlar olur
16 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
21Cevap
Kimse için kimseyi silmem gadası
Gerçekten beni anlayan, değer veren ama cidden kafama uyan bir insan ise sözleri benim için çok değerlidir. Onu kaybetmemek için söz dinleyen minik çocuk olurum.
Saçma geliyor sonuçta arkadaşını biliyorsun tanıyorsun. ilişkiye zarar vermeyecek neye siliyon? Bu resmen arkadaşa saygısızlık oluyor
Kadın erkek kaynıyor ama seni seven, seni tanımak isteyen, seni seçen kaç kişi var. Sıfır
Jdjdkdks
Birisi için yıllardır yanınızda olan arkadaşınızı silmek bana çok saçma geliyor dışarıda insan mı yok zaten
Şimdi durum şu beni bilen güvenen zaten buna takılmaz haa ama aşırı baskıya gelemem ama çözmeye çalışırım
Adama hatuna konuya kimin nasıl olduğuna bağlı bi durum benim için benim kötü biri olduğunu zarar getircek biri olduğunu silmesse ben onu silerim
Hayatta en değer verdiklerim arkadaşlarım oldu. Hep böyle bilmiyorum hep böyle mi devam eder
Hiç kimse için birini silmedim. Kendi kararlarımı verecek akla sahibim şükür.
Orta yolu bulmaya çalışırım ama kolay kolay silmem sanırım, gerçi arkadaşım da yok ama neyse
Bence tamamen konuya bağlı bir erkek ya da bir kadın için silmem diyemem konu önemli
Hiç kimse için hiç kimseyi silmem herkese mesafe koyabilecek kadar irade sahibi biriyim
Hayır, silmem. Çok ergence bir hareket olur.
Sevdigi biri icin en yakin arkadasini satan her kim varsa ucube ve karaktersizin tekidir
O kadar değil be güneşimsuuuuu
Nemli bir bezle silerim
Niye böyle bir şey istiyor ki
Yom arkadaş onemli
Hayır silmem arkadaşlarım değerli
Değecek biri ise evet.
Silmem
Arkadasim yok zaten
Hayır
Hayır silmem
Sebebi önemli
herkesi silebilirim
Kolay kolay silmem.
Silmem
Hayır bana emir veremez
Hayır silmem
Silgi değiliz ki silelim
Rahatız olduğu bir şey varsa silerim
Silmem
Anında
Asla hayır
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın Sevgili Güneşinkadını, gerçek dostluklar hayatımızdaki en kıymetli sığınaklarımızdır 🌿 Şahsen hayatıma giren hiçbir partner için yıllarımı verdiğim, kötü günümde yanımda olan dostlarımı kolayca silmem. İlişkiler gelir geçer ama köklü dostluklar bakidir. Yine de sınırları ve dengeyi korumak, her iki tarafa da hak ettiği değeri vermek en sağlıklı yoldur 🌸 Peki seni bu düşünceye iten, yakın zamanda yaşadığın kırıcı bir olay oldu mu? 💛