Benlik olmayan sorularla tüm uykusuzlara hellö. Sevgiliniz için o istiyor diye cinsiyet farketmeksizin, dostunuzu siler misiniz? Yoksa değer veriyorsa silmez diyenlerden misiniz?
Silerim, sevdiğim için her şeyi yaparım.
Silmem, böyle bir şey söz konusu bile olamaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
niye ikisi aynı şey mi. ikisi aynı anda olamıyor mu. birinin varlığı diğerinin yokluğu mu dmk
İkisi aynı şey değil tabii ki de fakat herkes sizin gibi mantıklı düşünse keşke
klasik türk usulü sevgililik işte. burdaki amaç ben ne dersem o. biz zaten ulus olarak her şeyi tersten anlayıp yaşadığımız için böyle. sevgili değil de emir eri arıyor herkes kendine. ben olsam hadi ordan derdim
Ne güzel yazmışsınız nokta atışı. Kimsenin amacı aşk değil emir verip yerine getirmek gercekten.
Sevgili gelip geçicidir belki ama dost kolay kolay bulunmaz
Kardeş hayırdır biri bişey mi dedi sana
Nasıl yani abi
Sevgililik gelip geçici ama gerçek dost kolay kolay bulamazsın
Haklısın abi de biri bir şey mi dedi dedin ya onu anlamadım.
Biri canını mi skti dedim dostum öyle bir şey olursa söyle bana tmmi
Dostu da severiz sevgiliyi de, Sevdiğim için sevdiğimi neden sileyim zaten benim dostum böyle bir olaya sebebiyet vermez ya da sevdiğim.
Neden dostunuzu silmenizi istiyo?
Konunun benimle pek alakası yok. Arkadaşımın sevgilisi istemiş. Ben de çok umursamamaya çalıştım çünkü bana en iyi dostumsun diyodu bende ona ayrı bir değer biçmiştim. O demek ki bunu yapabildiğine göre sevmemiş beni benim kadar.
Yani oda baskı altında kalmış belli yinede dostunu sil demesi çok saçma bir neden olması gerekiyor sizi sildiyse sizde silin uğraşmayın bu konuyla o seçimini yapmış sana da kabullenmek düşüyor maalesef ki
Ne güzel yazmışsın. Sevgilisi beni önüne her gelen kıza sarkan tiplerden sanıyor galiba. Evet o seçimini yapmış bana da kabullenmek düşüyo. Haftaya okul var okulda anlaticakmis ama nasıl dinlicem bilemiyorum gözlerim falan dolabilir çünkü. Ben olsam dostumu silmezdim, kim derse desin.
Sanırım öyle sanıyor seni diğerleri gibi ama seni tanıması gerekirdi kimseyi yargılamak haddime değil ama her insanı kendisi gibi görmesin veya herkesi bir görmesin derim, hımm anlatsın bakalım bende merak ettim ne anlatıcakmış senı anlayabiliyorum merak etme ama ağlamanızı istemem güzelce konuşun bakalım eğer aynı şeyleri söylüyorsa sizde pes edin tavrınızı belli edin çünkü ben böyle bir şey yaşasam konuşmam etmem görsem bile selamımı vermem cidden çünkü o çocuktan önce siz vardınız o değil arkadaşınız biraz düşüncesizlik etmiş erkek arkadaşına tepki verememiş bence sizin gibi insanlar kalmadı sizin değerinizi bilsin
Bu samimi yazınız için çok teşekkür ederim. Evet bu affedilecek bir şey değil tavrımı koyacağım çünkü ben olsam yapmazdım bunu, yapamazdım sevdiğim biriyse. Yarın ders olup olmayacağı belli değil dolayısı ile yarın da gerçekleşebilir. Merak etmişsiniz konuştuklarımızı size de yazarım ama buradan yazmasam mesaj kısmından yazsam olur mu?
Ne demek :) Tabikide değil affetseniz bile bu unutulmayacak bir şey eskisi gibide olunmaz, yani dostum diyorsunuz ağlarım diyosunuz kim dostu için şimdiki devirde göz yaşı döküyor beni sattıysa gitsin banane diyor Yani keşke benimde sizin gibi dostum olsa kız arkadaşınızda bir şekilde kabullendirmesi lazım sizi YAni hiç mi arkadaş çevresi olmayacakmış sırf erkeksiniz diye ne bu söylem saçma, tamam bekliyorum :) olur tabi
İyi geceler, istek atmışsınız görmemişim. Şimdi kabul ediyorum anlatmak için müsaitseniz eğer.
Müsaitim kusura bakmayın şimdi gördüm mesajınızı
Hayır tabi ki
Silerim