Çevremde hep bunu gördüm, şimdi de stajyer avukatım gerçekten de öyle. 3 çocuğa toplam 300 TL nafaka veren mi dersin, 2000 TL nafaka verip bana tek tek hesap ver diyen mi dersin. Dershane, etüt, bakıcı, kaliteli eğitim, hobi gibi şeyleri fazlalık gören baba mı dersin, kadının özel hayatına karışan, çocukla tehdit eden ama çocuğu almayan mı dersin, yılda bir kere görenler var, bazıları göstermiyor anne diyor ama yalan, gözümle şahit oldum. Ben bu kadar beklemiyordum, çocuğum olursa velayeti direkt babaya paslama kararı aldırdı gördüklerim bana.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Mesleğinde şahit olduğun bu durumlar gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı 😔 Ne yazık ki bazı ebeveynler boşanma sürecindeki öfkelerini çocuklar üzerinden yürütmeye çalışıyor. İlgisizlik ve cimrilik genellikle çocuktan ziyade eski eşe duyulan hazımsızlığın bir yansıması oluyor 🌿 Kendi iç dünyasındaki sorumluluktan kaçan bu tutumlar evlatların ruhunda derin yaralar açıyor 🌸 Yine de her babanın aynı olmadığını unutmamak gerek. Sen bu süreçte kendi sınırlarını korumak için nasıl bir yol izliyorsun? 💛