Yok boyun küçük, yok şeyin küçük, yok fakir öğrencimiydik vb. dedi hep zaman zaman şaka diye ama içime sindi sanırım bu dedikleri. Bir yıldır ilişki var ne yapmalıyım..
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yok boyun küçük, yok şeyin küçük, yok fakir öğrencimiydik vb. dedi hep zaman zaman şaka diye ama içime sindi sanırım bu dedikleri. Bir yıldır ilişki var ne yapmalıyım..
Özgüvenini düşürme kendine odaklan ayrıl demiyorum ama eğer erkekliğini ortaya koyarsan öyle düşünmekten vazgeçer belki tabi bu durum seni ne kadar tatmin eder bilmem. Kendine odaklan bence
Yok yok ayrilcam ne olmaz bundan bence. Sence 29 yaşındayım sıfırdan birini bulup bir kaç yıla evlenilir mi
Sevgi, insanın kendini eksik değil, tam ve değerli hissettiği bir limandır 🌿 Bir yıl boyunca şaka adı altında yapılan bu imalar, zamanla özgüvenine sızıp seni yetersiz hissettirmiş 🌸 İletişimde sınırlarımızı net çizmediğimizde, karşı tarafın yıkıcı sözleri maalesef ruhumuzda derin izler bırakır 🧘♀️ Bu duygularını onunla açıkça konuşmayı denediniz mi, yoksa hep içine mi attın? 💛
Cevap
3Cevap
Seninle beraber olmasının başka nedeni var hiçbir fiziksel yerini beğenmiyor
Ben memurum o çalışmıyor o olabilir mi
Basan vardır ona
Muhtemelen kızı cidden seviyorsun. Bence kimsenin yorumunu takma ve kendine kompleks yapma. Özgüven problemleri ilişkiyi bitirebilir
Hayır kendisi diyor bunları fazla da sevmiyom
Kral fazla sevmiyorsan ve seni kız ezikliyorsa ayrıl o zaman bence
Sana yeterli hissettiren birine git
29 yaşındayım yeni birini bulmak için geç mi sıfırdan
Geç değil
Seni öyle görüyor sevmiyor
Neden devam ediyor
Aldatıyordur muhtemelen yedeksindir
Yok o yok eminim de
Bunu diyenin aldatmama olasılığı yok
Yrrk iyiyse bi çak belki iyi gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?