Kız arkadaşıma ilgi duymaya başladım neden olduğunu anlayamıyorum, daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?

Ben üniversite 4. sınıf öğrencisiyim ve liseden beri arkadaş olduğum birisi var hemcinsim olur, okulda bir aradayken asla ama asla başka gözle bakmamıştım fakat daha sonra farklı şehirlere gittik ve inanın bana biz normal sıradan arkadaştık ikimizde, daha sonra ne oldu bilmiyorum bu arkadaşım üniversitede başka arkadaşlar buldu kendisine ve böyle sarmaş dolaş olmaya başladı. Son 3 senedir neredeyse kıskanmaya başladım her şeyini, arkadaşlarını, kiminle buluştuğuna varana kadar. Ama bu hasetlik anlamda bir kıskançlık değil arkadaşıma sanki aşık olmuşum gibi tuhaf şeyler hayal ediyorum, siz nasıl sevgilinize karşı kalpten bir şeyler hissediyorsanız benim de öyle. Ona söylemedim, söyleyemem de böyle bir şeyi zaten sadece buraya anlatmak istedim aynı sorunu yaşayan varsa. Kendimi ondan uzak tutuyorum hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum bana da ona da zarar gelir diye ama kendisi bilmediği için uzak durmuyor benden. Ufacık bir canım dese hoşuma gidiyor, bebeğim dese hoşuma gidiyor ne yapmalıyım?

Kız arkadaşıma ilgi duymaya başladım neden olduğunu anlayamıyorum, daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?