Eski kocam anneliğimi sorgulayıp özel hayatıma karışıyor, tacizini nasıl durdururum?

Merhabalar 3 ay önce boşandım.. Bi kızım var 1 buçuk yaşında eski eşimin akrabaları annemlerle aynı binada oturuyor bizim de çok samimi komşularımız. Geçen gün kızım annemdeydi, beni bi erkek arkadaşım eve bırakırken eski eşim de gördü kuzenleriyle binanın önündeydi. Ben diğer kapıdan girdim diyalog kurmadım. Sonra akşam bana saçma sapan mesajlar atmaya başladı cevap yazmadım. Birkaç gün sonra kuzeninin düğünü vardı orada da karşılaştık tam kalkarken ben bırakırım dedi, arabayla geldim dedim. Başkalarına bıraktırıyorsun kendini sen böyle mi annesin bilmem ne bağırdı çağırdı alkollüydü zaten. Anneme de kızının sevgilisi var dedi. Sen anne olsan çocuğunun başında durursun gezmezsin orada burada dedi bunun için boşandın zaten benden dedi kim olduğunu söyleyeceksin o adamın falan dedi şimdi de durmadan arıyor napıcam bilmiyorum.

Eski kocam anneliğimi sorgulayıp özel hayatıma karışıyor, tacizini nasıl durdururum?