14 gü

Eşim kumar bağımlısı, hamileyim ve çocuğum var, maaşını kaynım yönetiyor ne yapmalıyım?

Ben düzeleceğine inanmıyorum, ailem ipin koptuğu yere kadar gitsin dedi, koptuğu yerde de boşan dedi. Hamileyim ve bir evladım daha var, cahildim arkadaştan aklına uydum vesaire diyor ama inanmıyorum, çünkü kaynımgil daha önce de oynadığı için gidip tedavi görmesi için başvuru yapmışlar benden habersiz. Benim bildiğim sadece 5 tanesi var, şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Ailem en azından arkamda, şu an eşimin bütün maaşı kaynımda ve o yönetecek, elin adamı bana niye para versin, kocamın parasını niye onda dursun, o da bana saçma geliyor yani. Benim özel ihtiyaçlarım için de kaynımı nasıl yazacağım, arada bir evladını görmek için arıyor saçma sapan ve bana. Geçen bu olay yaşandıktan 3-4 gün sonra evde yiyecek bir şey yok, alışveriş yapılması gerekiyor, çocuğuna ne yiyeceğini düşünmeyen adam sigara param yok, bana sigara parası ver dedi. Sizce ne yapmalıyım, adım olacağını düşünmüyorum. Bir de arkadaşlarıma uydum diyor.

Güncellemeler
14 gü
Öncelikle şunu söyleyeyim Ben bu olayı öğrendiğimde Benim doğumum 3 ay kaldı zaten ve eşim oynuyormuş ve ailesi bizden saklıyormuş ben eve gelen borç kağıdı ile öğrendim
Eşim kumar bağımlısı, hamileyim ve çocuğum var, maaşını kaynım yönetiyor ne yapmalıyım?