Eşim hamileliği ailesinden gizlice paylaşınca boşanmak doğru karar mı olur?

Merhaba, yaklaşık iki buçuk aydır evliyiz ve hamileyim. Bu haberi duyduğumuzda eşimle bir karar aldık, üç ay sonra söyleyelim ailelere, her şey netleşince diye. Daha sonra ben memlekete geldim, ziyaret için ailemin yanına, bir türlü söyleyemedim, kendimi hazır hissedemedim. Yani belki eşim yanımda olsa birlikte söylerdik ama eşim de iki gün önce ailesi ile görüntülü paylaşmış bu durumu ve de söylediğini bana söylemedi, sakladı neden bilmiyorum. Dün içime doğdu ve sordum, sen ailene dedin mi diye, o da evet ama iki gün önce söyledim dedi ve şöyle de tembih etmiş, sakın eşime bildiğinizi çaktırmayın, o size kendi söyleyecek diyerek, yani bir nevi beni saf yerine koymuş. Ben iyi ki dün sorup öğrendim yoksa canım gibi onların ailesinin haberi yokmuş gibi sanıp söyleyip, onlar da rol yapıp aa öyle mi diye yalandan şaşıracaklardı. Kim bilir içlerinden kocan sana demedi mi bize söylediğini, biz zaten biliyoruz, enayi diye düşünecekler. Bu çok büyük bir saygısızlık, dünden beri aklıma geldikçe kötü hissediyorum. Neden söylemedin o gün deyince de korktum tepkinden diye geçiştiriyor. Şimdi daha mı iyi oldu, beni yok saymaları çok zoruma gitti.

Eşim hamileliği ailesinden gizlice paylaşınca boşanmak doğru karar mı olur?