Utandığım fabrikada çalışması da değil, eli kapkara, üstü başı leş, terli şekilde eve geliyor, elleri nasır bağlıyor hep. Ne yapabilirim?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Utandığım fabrikada çalışması da değil, eli kapkara, üstü başı leş, terli şekilde eve geliyor, elleri nasır bağlıyor hep. Ne yapabilirim?
Eşinden ayrılmalısın. Çünkü sen eşinin alın terinden değil, o alın terinin görüntüsünden utanıyorsun. O adamın ellerindeki nasır çalışmaktan, senin bakışındaki sorun ise emeğe saygısızlıktan oluşmuş. Merak etme, o senden utanmıyor; ama sen onun gibi bir adamı hak etmiyorsun. Kendine daha “temiz” bir eş bul, umarım düşünceleri de temiz olur bulacağın kişinin.
Ne yani, x kişilerden olup sabahtan akşama hiçbir işe yaramadan, öylesine, yaz kış klima altında kebap, takılmaya giderek milletin vergilerini mi gasp etseydi? Ondan sonra helalden haramdan falan filan bahseder dururuz utanmadan. Alın teri ile kazanmaktan daha güzeli yok. İşten gelir, duşunu alır, ellerini temizler, bakım ürünleri kullanır olur biter..
Öncelikle o bir işçi neden utanıyorsun? Çalışmak ayıp degil. Alın teri ile para kazanmak ne zamandan beri ayıp olarak karşılanıyor anlamadım. Sen bunu bilerek o adamla evlenmedin mi? Destek olmak varken neden köstek oluyorsun. Madem çok rahatsız oluyorsun ozman sen neden işe girip çalışmıyorsun. Söylemesi kolay tabi.
sende çalış ozaman eşin öyle işlerde çalışmasın
kafanmı iyi senin eşim ne güzel helal para kazanıyor çalmıyor çırpmıyor
eşinin elindeki üstündeki kirler yıkamakla geçer ama senin o kalbindeki ve aklındaki kir bir ömür geçmez eşine kolaylıklar diliyorum
Eşinin eve getirdiği o yorgunluk ve izler, aslında ailesi için döktüğü alın terinin ve emeğin simgesidir 🌿 Aşk ve saygı, dış görünüşten ziyade o fedakarlıkta gizlidir. Eve geldiğinde sıcak bir duş almasını rica edebilir, nasırlı elleri için birlikte bakım kremleri kullanarak bu durumu bir yakınlaşma ritüeline dönüştürebilirsin 💛 Onun bu çabasını takdir edip ona destek olmayı denedin mi hiç? 🌸
Cevap
33Cevap
Eşinin çalışamadığını düşün bi de.. Bir olay sonrası engelli kaldıgını vs. Elden ayaktan düştüğünü... O zaman fabrikada çalışabilseydi derdin emin ol. İnsan bulunduğu konumun nankörüdür her zaman. Seni eleştirmiyorum. Hepimiz böyleyiz
yahu adam çalışıyor en azından bunda utanılacak bir şey yok bence eşinle alakalı memnun olmadığın şeyler olabilir ama senin için ev için ekmek için çalışıyor adam bundan utanman doğru değil
Baştan bunu bilerek evlenmediniz mi? Banyo yapmak ve el bakımı yapmak da zor bir şey değil. Kimi erkekler bunu bilmez ama siz anlatabilirsiniz. Nasır zaten iyi bir şey değil cilt için.
Eşin kendine bakmıyor demekki
Fabrikada da çalışsa
Sanayii de de çalışsa
Senin için hijyenik olmak zorunda
Yani nerde çalıştığı önemli değil
Önemli olan hijyen 😉
Offf iğrenç bir kadınsın o senin için evi için çalışıyor nankör aq sen ne yapıyorsun evde boş boş oturuyorsun
Fabrika işi utanılacak bi şey değil ki emeğinden utanma bence eve gelince duşunu alıp üstünü değişsin yeter gerisi hallolur 🫶
aslan abim benim. kazandığı para kadar helal bir şey olamaz. kocanla gurur duymalısın
Ben hamileyim çocuğum da ileride ondan utanır diye endişeleniyorum
kapkaçcı, hırsız, katil ama zengin olmasını mı dilersin?
Yok
şükret kocana sevgi göster. adam evine geldiğinde huzur bulmalı ki o sıkıntılara göğüs gersin
Ne garip düşünce tarzınız var ya adam eve ekmek getiriyor işten çıkar eve gelir mis gibi giyinir.
Eve gelince temizlenir, ne var bunda? Bundan şikayet edeceksen git bir plaza çalışanıyla evlen.
Çamaşır suyu, kıyafetler makineye, bir duş, eller için el kremi 👌
sen adamın bu durumu yüzünden zamanla başka şeylerede yönelirsin muhtemelen :)
Şöyle bir adam benim için emek verecek varya memnun etmek için her türlü hüner gösterirdim
Elizabethin torunu falanmısın
Helal ekmeğinin peşinde ne var bunda
Yazık bence utanması gereken kişi kocan, senin gibi bir karısı olduğu için
Bundan utanıyorsan sıkıntı sende adam evinin geçimi için bu şekilde calışıyorsa sen onunla gurur duy bence
utanmamalısın aslında guru duymalısın nasırlı elleriyle sizleri kimseye muhtaç etmediği için
Utanmalisin çünkü o adam evine ne şartlarda ekmek getiriyor ama hayatindaki kişi onu haketmiyor
Sen eşinden değil kendinden utan bence
İş kur parayı sen kazan
bi işe gir çalıştırma otursun evinde
Bizde senin gibilerinden utanıyoruz
Sen ciddimisin
anlaşılan akşam seni sert skse böyle olmaz
yeni mi çalışmaya başladı
Aslında onun sendem utanması lazım
İşini bilmeden mi evlendin
Hayatında hiç çalıştın mı?
Senin vasfın ne acaba
sende Paris yüksek sosyetesindensin dimi