Düğüne az bir süre kala annesi yüzünden beni terk etti. (Nikahlıydık) Annesi, ne var, evli 2 çocuklular boşanıyor, dedi. Benim duygularımın, gururumun, şerefimin hiçbir önemi kalmadı.
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düğüne az bir süre kala annesi yüzünden beni terk etti. (Nikahlıydık) Annesi, ne var, evli 2 çocuklular boşanıyor, dedi. Benim duygularımın, gururumun, şerefimin hiçbir önemi kalmadı.
Merhaba,
Üzülme, üzme kendini artık, sektör et, olan olmuş yani! 😅
Takıntı yapma, içini dök anlat rahatla ama devamı yok!
Vakit nakittir, zaman telafisi olmayan tek şey!
Önüne bak, geleceğine odaklan..
Ana kuzusu kişilerden hayr gelmez, mutluluk imkansız, zulüm olurdu zaten!
Çok büyük bir düş kırıklığı ve öfke yaşaman son derece doğal, sonuna kadar haklısın 🌸 Bir insanın annesinin gölgesinden çıkamayıp nikahlı eşini yarı yolda bırakması senin gururunu elbette incitir. Ancak bu durum senin değerinden hiçbir şey eksiltmez 🌿 Şu an canın çok yansa da kendi hayat sorumluluğunu alamayan biriyle bir ömür geçirmekten kurtulduğunu zamanla anlayacaksın 🧘♀️ İçindeki bu öfkeyi dindirmek için kendine biraz zaman veriyorsun değil mi? 💛
Cevap
3Cevap
Üzülmemen hatta sevinmen gerek
Kendisi aile olacağının farkında olmayan Anne kuzusu birinden kurtulmussun
Haklısınız ama çok zoruma gidiyo paçavra gibi attılar beni. Bu büyük konuşma kibirlenmek olmuyor mu onun da kızı var. Allah hakim çok basite aldılar beni bi paçavra gibi atttılar
Hayır neden paçavra gibi atlıyorsun ki Allah seni korudu onlardan kurtardı böyle bakmazsan hata edersin
Haklısınız çok büyük hakkıma girdiler Allahta onlardan çıkarsın
Ee tamam Allaha havale et ve kendini hiç üzme hatta şükret seni kurtardı
Keşke kalbimde böyle diyebilse
Bu tamamen senin kendini avutma şeklin kalbine de sen söz gecirirsin
Zamanla hafifler umarim boşanayım da hayırlısı ise
Nikahta yaptınız mı
Evet sıkıntı orada ben onun ne sevgilisi ne sözlüsü ne nişanlısıydım ben onun nikahlı karısıydım düğüne 2 hafta kala bıraktı 1 ay öncesinden de nikah yapıldı
Olsun bunları da kafana takma. İnan kurtuldun ona sevin
Çok sancılı bi süreç ama anlaşmalı icin 1 yıl evli kalmamız gerekiyormuş çekişmeli açıcaz oda uzun sürüyormuş hem maddi hem manevi yıpranma
Onlar evrak prosedüru. Hiç aldırış etme. Akışa ve zamana bırak. Sadece kurtuldun ona bak
Teşekkür ederim umarım ve umarım onlar ettiğini çeker çok hakkıma girdiler
Sen asla takip etme Allaha havale et. Emin ol cekerler
Zaten Allah inancım olmasa Allah korusun intihar bile düşünürdüm zor bir süreç yarı yolda bırakılmak canından can gidiyo
Tevafuk işliyor Allah seni seviyor ve koruyor
Haklısınız teşekkür ederim güzel mantıklı yorumlarınız için sağlıcakla kalın
Ben teşekkür ederim. Mutluluklar
burada önemli olan tek bir faktör var neden?
Annesi her şeyime karışıyordu beni benimsemedi eşimde ikimizin arasında kalıyordu düğüne yakın aramızda konuştuk annem bizim iyiliğimizi düşünür vardır bir bildiği dedi ne yaparsa dedim beni ezse bile mi dedim ona bile net bi cevap vermedi kafadan salladı yanında olurum tabi diyerekten sonra kavga büyüyünce aileler karıştı işin içine anneler tartıştı ame kesinlikle hakaret felan olmadı annesi ben kırıldım ben gücendim artık iki aile yüz yüze bakamaaz demiş oğlumun mutluluğu demedi kadın kendini düşündü eşimde annesi ne anlattıysa onu inanmış binde beni arayıp ne oluyo birde senden dinleyim demedi beni öylece tek kalemde sildi artık olmas bizden dedi
Herkes böyme diyo bu kadar ufak bi konudan bu hale gelmesi insana koyuyor çok canım yanıyo
Sen olabilecek en az zararla atlatmışsın. Evet canın yanacak, kalbin acıyacak, aklıma geldikçe kötü olacaksın ama atlatacak haline şükredeceksin. Ya evlendikten sonra bunlar olsaydı ya da daha fazlası olsaydı napardım diye düşüneceksin. Sadece zamana bırak acısada geçecek yeni insanlar, yeni hayatlar daha hayırlı kısmetler çıkacak karşına
Teşekkür ederim aminnn
Niye terk etti
Yukarıda yazdım bi yoruma
Allah ondan bulsun
Büyük konuşmak olmuyor mu bu çok hafife aldı
Amin ilahi adalet tecilli etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?