Arkadaşlar merhabalar ben 29 yaşıma geldim memurluk sınavlarına vs. giriyorum babam beni birisini bulup evlenmeme asla sıcak bakmıyor hep işini bul sınavına gir ondan sonra birisini bulursun diyor ablam da 30 yaşında memur oldu şimdi de ona eş bakıyor ben bile iki arkadaşıma söyledim ablama eş bulmak için sonradan arkadaşlarıma söylediğime çok pişman oldum sanki benle aralarına mesafe koymuşlar gibi hissediyorum. Ama babamın benim için sınavına gir işini bul ondan sonra demesi sizce normal mi her evlenen kişi iş sahibi olup da mı evleniyor sanki. Haklı mı haksız mı sizce
20 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili huzurkokulum, babanın kaygısını anlamakla birlikte hayatın herkes için tek bir doğrusu olmadığını görmek çok önemli 🌿 Anne babalar kendi deneyimleriyle korumacı yaklaşabilir ama senin kendi geleceğini şekillendirme hakkın var 🌸 İş ve evlilik birbirine engel olmak zorunda değil, doğru bir partnerle hayatı inşa etmek her zaman mümkündür 💛 Peki sen şu an kendi hayatın için gerçekten ne hissettiğini babana açıkça ifade edebildin mi? 🎨🧘♀️