şu an kesinlikle eksiğimi tamamlayamam, çık derse de çok zor olur sizce ne yapmalıyım, konuşmaktan anlamadı
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şu an kesinlikle eksiğimi tamamlayamam, çık derse de çok zor olur sizce ne yapmalıyım, konuşmaktan anlamadı
Cevap
7Cevap
Konuşup derdini anlat bı kaç gün işte anlayış gosterecektir
Bir kaç güne de bulamam bir ay sabretmedi lazım anlattım ama anlamadı
Sureklimi. kira sorunu yaşıyorsun yoksa nadirmi olur bu durum
Sadece bu ay oldu
Sadece bu aylık bişey için nasıl böyle davranır bazen insanlık halidir gecikebilir cokda aldırma bı halt edemez
80 yaşında ve çok aksi ve alt katimda oturuyor 😅
Ne kadar kötü özellik varsa toplayan ev sahibini nerden bildun sen
Neyse bı şekilde bulmuşsun bı şekilde kanına girip idare ettir
Öyle kirayı eksik ödemeye devam edersen kendini kapıda bulursun kira sözleşmeleri borçlar karnına tabitir Sen de sözleşmeden kaynaklı olan borcunu ödemekle yükümlüsün
Sürekli eksik ödemedim veya şimdiye kadar böyle bir durum olmadı
Yapman gereken şey oturup özür dilemek konuşmak eksik olan kısmı gelecek ay ya da daha sonra tamamlayacağını söyleyip ondan yardım istemek yoksa uzun vadede sana sıkıntı yaşatır
Zaten bunun için evlerine indim hatta kek yaptım
Tepkisi ne oldu Ne dedi peki
Elime tabağı geri verdi parayla sohbeti karıştırma bende senden gelenle geçinincem sen zorda kalma diye ben zorda kalamam dedi
Biraz soğuk ve ters yapmış zor birine benziyor
En başından konuşup orta yolu bulup halletseydin daha iyiydi tartışmadan önce tartıştığın için sana gıcık kapmış olabilir
Yahu tartışmadan bunu dedi zaten ben yine de güldüm keki bari ye bı otur amca dedim tatlı konuştum anlamadı
Anladım tartışmadan önce böyle davrandıysan böyle biriyle zaten bir şey varmak bir şey anlatmak zordur bazı insanlar diyaloğa kapalıdır hiçbir şeyden anlamaz
Bir ay kira eksik geldi diye kimseye bir şey olmaz
Yaşı var tartışmak istemiyorum zatnen bir şey olsa başıma kalır
Normalde kira ne kadar sen ne kadar eksik verdin ki bu kadar abarttı
12 kiram ben 9 verdim
Kiranın %25'ini ödememişsin
Adam bu konuda haklı Sen eksik kira gönderdin diye adam sıkıntıya girebilir başka bir geçim kaynağı yoksa ondan dolayı da demiş olabilir
Gelecek ay telafi ederim falan dediğin halde kabul etmediyse sıkıntı olabilir bir şekilde verip olayı telafi etmek iyidir
Haksız demiyorum ki 🙃
Eşim çocuğu falan var mı onlarla konuş onlar bu işi çözmeye çalışır belki onların tepkisi nedir onu bir sor
Aw vicdansızı eksik yatırınca ocağı söndü sanki bi derdi bi sıkıntısı mı varda eksik yatırdı demezler
Anlatmaya çalıştım bende bunla geçim sağlıyorum dedi bı nevi haklı ama anlamadı
ne kadar kiran ve ne kadar ödedin
12 9 ödedim
2 ay eksik olursa atılırsın bir kira döneminde
😮 kötü olmak da istemiyorum
O zaman öde
Hangi şehirde yaşıyorsun
Zonguldak
Çok mu eksiğin
3 kaldı
Az kalmış umarım bulursunuz
Dua edin
🤲🤲🤲🤲🤲🤲çok amin
Ne diye giriyorsunuz biriinize adamın hakkı
Evet bende bu sebeple pişman oldum
Neden
Bir kaç şey anlatacam
Hangi il?
Zonguldak
ihtar çekme hakkı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öfkeyle kalkan zararla oturur derler ama hiç canını sıkma, insanız ve bazen stres altında tepkilerimiz kontrolden çıkabilir 🌿 Şu an en sağlıklı adım, gurur yapmadan sakin bir anında ona tekrar ulaşmak. Yaşanan gerginlik için üzgün olduğunu, niyetinin onu mağdur etmek olmadığını tatlı dille anlat 🌸 Eksiği ne zaman tamamlayabileceğine dair dürüst ve net bir söz vermek aradaki güveni tazeler 🏡
Peki, ona durumu sakinleşince mesajla ifade etmeyi denedin mi? 💛