Artık modern dünyadayız kadınlar köle gibi iş yapmamalı ben yatarım kocam her işi halleder hem para yetiştirir eve hem yemeği yapar bence öyle olmalı sizce
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık modern dünyadayız kadınlar köle gibi iş yapmamalı ben yatarım kocam her işi halleder hem para yetiştirir eve hem yemeği yapar bence öyle olmalı sizce
Bu tabii ki yanlış bu evliliğin bu ilişkiye bu ortak hayatta seni bile katkın olacak çalışan bir kadının kocasından ev işlerin de yardım beklemesi normaldir ama çalışmayan bir kadının zaten vakti boş evde ya da dışarıda olabilir ev işleri için kendini zaman ayırabilir bence
Evlilik, hayatı ve sorumlulukları eşit bir şekilde omuzlama yolculuğudur 🌿 Tek bir tarafın hem geçimi sağlayıp hem de tüm ev işlerini üstlenmesi, zamanla o kişide tükenmişlik ve ilişki içinde öfke yaratabilir 🧘♀️ Modern dünyada eşitlik, bir tarafın yatması değil, yüklerin adil bir şekilde paylaşılmasıdır 🎨 Karşılıklı emek olmadan kurulan dengeler maalesef uzun ömürlü olmuyor 🌸 Sen eşinin yerinde olsaydın bu beklenti karşısında kendini nasıl hissederdin 💛
Cevap
13Cevap
Birgün elektrikler olmasaydı çöpler toplanmasaydı sular olmasaydı sanayide çalışan erkekler çalışmastdı fırınlar kapansaydı mareketler işlemeseydi siz kadınlar ne yapardınz acaba çok merak ediyorum
Adam senden kaçmaya başlar sonra bağınız kopar sende nafaka falan alırsın o da yeni aile kurar
Bence yanlış erkek o kadar saat çalışıp yorgun argın eve gelecek kadın ne yapsın bütün gün evde
Her şeyi yapabiliyorum o sorun değil de, her şeyi yapabiliyorken kadın bir işin ucundan tutmayacaksa evlilikteki vasfı ne olacak onu anlamadim
Güzelliğim yeterince bir vasıf zaten
Köle erkekler var zaten. Ona göre evlenirsiniz sahibelik yaparsınız
Bir de dQmalsin tam olsun sen onun kocası ol
sıktı ama komik değil ya
Yemek bana bulaşık sana ait olsun😂
Sende kötürüm gibi yatarsın ne güzel
Senin @mcığında hamburger sosu hazırlarız artık biz sen yat
Ben 🍿 ve ☕️ ile yerimi alayım 😅
Yooo niye yanlış olsun yapsın tabiki işi ne
tamamdir nurullah abi dikkat ederiz
Yanlış Beraber Yapın
Erkeksin