Eşimin işinden dolayı ben ailemin yanında yaşıyorum, kendi memleketimde. Dayımın oğlunun düğünü olacak, ailem gidecek ve onlar gitmişken ben de gideyim dedim ama eşim buna izin vermedi; "Ben yokum, siz de gitmeyin, babamlar gitsin, sen çocuklarla beraber gitme." dedi. Sordum, "Güvenmiyor musun?" diye. Kendisi, "Ben güveniyorum, çevreye güvenmiyorum, gitme." diyor. Sizce bu güvensizlik mi? Siz olsanız nasıl bir cevap verirdiniz. Gereksiz görüp cevap vermemekten yana mı olurdunuz. Kafaya takıp sen güvenmiyorsun diyerek sorun mu ederdiniz
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum doğrudan sana duyulan bir güvensizlikten ziyade eşinin koruma içgüdüsüyle örtmeye çalıştığı kendi kaygılarıyla ilgili görünüyor 🌿 Ama bu koruma isteği senin özgürlüğünü kısıtlamamalı. Ben olsam tartışmak yerine sakince yanımda ailemin olduğunu, güvende olacağımı anlatır ve kaygılarını dinlerdim 🎨 Karşılıklı iletişim kurmadan konuyu kestirip atmak aradaki mesafeyi büyütür. Eşinle bu konuda yeniden, onun korkularını anlamaya çalışarak konuşmayı dener misin? 🌸