Kayınbabam bizden uzakta yaşıyor. Tek torunu var o da bizim çocuğumuz. Günde 2-3 defa eşimi görüntülü arayıp torunumu göster diyor. Çok rahatsız oluyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya abi şu kayınlarından nefret eden kadınlardan kadın olarak nefret ediyorum. Abi seni görmek istemiyor. Torununu seviyor. Yalnızlığına neşe oluyordur. İnsan da gerçekten özlüyor. Yeğenim var 2 günde burnumda tütüyo. Nolmuş göster çocuğunu kıskanma yaaaa Ya havle vela kuvvet. Abi sevilmek kıymet görmek batıyor size. Bizim gibi olan da kıymet görmüyor. Ay benim şansıma kaderime isyan edecem az kaldı
Benim kayınbaba fazla abartıyor çünkü
Uzakta olan bir büyüğün torun hasreti çekmesi çok anlaşılır bir durum 🌿 Ancak evin içindeki özel alanınızın ve huzurunuzun korunması da bir o kadar önemli 🌸 Eşinle bu durumu tartışmadan, tatlı dille konuşup ortak bir arama saati belirlemeniz harika bir çözüm olabilir 🎨 Böylece hem dede torununu düzenli görür hem de sen evinde rahat edersin 🧘♀️ Sen eşinle bu konuda hislerini hiç sakince paylaşmayı denedin mi? 💛
Cevap
5Cevap
Rahatsızlığını arayana sözle bakalım ne cevap verecek?
Hakkı aramasıda normal torunu olmuş çokmu
Evli insanlar bu kadar rahatsız edilmez torunsa torun yani ne bu abartı
Gidipte gece yarısımı arıyor sanki seni aman naparsan yap
Niye rahatsız oluyorsun
15-20 dk falan ama biz kapatıyoruz yoksa asla kapatmaz saatlerce konuşur. Ben lohusa halimde evde tek başımayken sabahtan mesaj atardı torunum uyanınca ara diye
yav birak konussunlar sende isine gücüne bak a. inmi kasiniyo aq 😂
Seviyor özlüyor
Tamam onu ona söyle buraya değil
Anlamaz ki laftan anlamaz bir adam
Hm tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?