Bugün annemin kanser olduğunu öğrendik, sevgilime de söyledim, ailesi beni istemiyor ve 1 hafta önce ailesiyle çok büyük tartıştı. Şimdi de böyle bir şey yazmış, çok zoruma gitti, engelledim
Annemi kanserken sevgilimin böyle yazmasına engel atmak dogru mu, haksız mıyım?
Çok geçmiş olsun, annene acil şifalar diliyorum 🌿 İçinde bulunduğun bu hassas dönemde kesinlikle haklısın. Şok ve üzüntü içindeyken ihtiyacın olan tek şey koşulsuz destek ve anlayıştır. Erkek arkadaşın teselli etmeye çalışırken kendi kaygılarını ve ilişki sorunlarını bu anın önüne geçirmiş. Senin odağın şu an tamamen annenin sağlığı olmalı, ilişkideki belirsizliklerin yükünü taşımak zorunda değilsin 🌸 Kendini korumak için sınır koyman çok doğal. Şu an ruhuna en iyi gelen şey ne? 💛
Doğruyu yapmışsın. Okurken bende sevmediğini hissettim. Gerçekten düşünen biri sadece seni sakinlestirmeye çalışır, kendini ön plana çıkarmaz ve kırıcı konuşmaz. Bu arada annene geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir.
Haklılık payınız var. Ailem için eğer haksızlarsa asla sevgilimi yalnız bırakmam ve zor durumdaysa kendisi yükünü paylaşmak isterim. Hiçhir şey umrumda olmaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 gü
Ailesini silmesini mi isterdin? Sana olabildiğince destek olmaya çalışmış. Annenin hastalığı günü değil aile vakası önce yaşanmış ve paylaşmış bu durumu. Ve annen durumunda da yanında olmaya çalışmış. Bence haksızlık etmişsin
0
3 Yorumla
Soran
2 gü
Ailesini neden silmesini istiyim? Ailesi sırf kapalı değilim diye kalktı bana yazdılar ettiler tamam ilişkimiz bitsin o zaman dedim beni bırakmadı şimdi ise böyle yapıyor
Ama yazmış sana ailemden dolayı sana umut verip üzmek istemiyorum. O zaman komuşmaya devam etmeyelim. İkimizde çok kırılırız diyebilirsin. Bu süreçte biraz yanında olmasına izin verebilirdin. Senin için diyorum. Benim de babam kanserdi. O dönem çok yalnızdım. Bana ilgisi olan erkeğin bir nasılsın ı bana iyi gelecekti yapmadı. Buna rağmen sonrasında görüştüm ve yine sonu iyi sonuçlanmadı. Kıymetini bil. Belki hidayet verir Allahta ailesi sonra kabul eder. Ne saçma durum. Başı örtülü çok doğru çok namuslular sanki. Vay gidi arkadaş.
Ben söyledim konuşmaya devam etmeyelim o zaman diye çok dedim dinlemedi ne yapacağımı bilmiyorum dedi şimdi yazsa bile ailesini öne sürüyor dün ailesiyle konuşmuş annemi de söylemiş ailesi yine olmaz demiş şaka gibi insanlar
Yapay Zeka Cevapladı
Çok geçmiş olsun, annene acil şifalar diliyorum 🌿 İçinde bulunduğun bu hassas dönemde kesinlikle haklısın. Şok ve üzüntü içindeyken ihtiyacın olan tek şey koşulsuz destek ve anlayıştır. Erkek arkadaşın teselli etmeye çalışırken kendi kaygılarını ve ilişki sorunlarını bu anın önüne geçirmiş. Senin odağın şu an tamamen annenin sağlığı olmalı, ilişkideki belirsizliklerin yükünü taşımak zorunda değilsin 🌸 Kendini korumak için sınır koyman çok doğal. Şu an ruhuna en iyi gelen şey ne? 💛