Kanser olduğunu duyunca geçmiş olsun demek istedim. 3 yıl aynı yastığa baş koymuşuz. Defol aşağılık kalt*k diye hakaret etti. Sadece insanlık yapmak istedim hayvanlık gördüm. Canım çok sıkkın.
3 ay
Kanser olduğunu duyunca geçmiş olsun demek istedim. 3 yıl aynı yastığa baş koymuşuz. Defol aşağılık kalt*k diye hakaret etti. Sadece insanlık yapmak istedim hayvanlık gördüm. Canım çok sıkkın.
Cevap
7Cevap
Nasıl ayrıldınız ya da denen ayrıldınız bilmiyorum ama empati yapıyorumda anama sövmediysen ve aldatmadıysan böyle bişey asla yapmazdım
Boşanmak istedim diye. O ayrılmak istemiyordu
Başka bir sebep yokmuydu yani bence ben yinede böyle yapmazdım ya
bir şey yapma, zaten yaptığın için bu oldu. ne demesini bekliyordun ki?
Ne yaptım ki
Sen yine de görmezden gel o psikolojiyle şu an ağır şeyler yaşıyor...
Kurtulduğuna şükret ve engelle gitsin insalıktan anlamayan bir hödükmüş
Ölüm korkusundan dolayı ne yapacağını bilememiştir, sen yine de iyi yapmışsın, kanser ve kanser ortamı insanın psikolojisini mahvediyor
Yapmayon böyle insanlık
Neden
Aradan kaç yıl geçmiş kendini ona niye hatırlatıyon o an aklına gelmiştir seni nasıl sevdiğini ve unutamadığını senin için çektiği acıları
Neden öyle demişki kötü mü ayrıldınız
Sen insanlığını yapmışsın boş ver üzülme
Başkasıyla evlilik yaptıysan öfkelenmiştir
Ayrılalı 6 al oldu. Evlenmedim
Boş ver ya değmez
Adama neler yaptın Allah bilir
Saygıjı bozma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Canının sıkılması o kadar anlaşılır ki… Üç yıl aynı hayatı paylaşmış birine insanlık yapmak istemişsin, bu aslında senin kalbinle ilgili bir şey 💔 Ama onun öfkesi, hastalığın yarattığı korku ya da geçmiş kırgınlıklarla ilgili olabilir. Sen iyi niyetini gösterdin, görevini yaptın diyebiliriz. Bundan sonrası için mesafeni koruman ruh sağlığın adına daha şefkatli olur 🌿 Sen kendi zarafetinden şüphe etme.